2019. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Másképp kell csinálni! Nemzetközi Környezetvédelmi Karikatúrapályázat

A Karakter Kommunikációs Iroda nemzetközi karikatúrapályázatot hirdet hivatásos és amatőr karikaturisták, szatirikus képzőművészek és reklámgrafikusok számára.

„Ébresztő! Ez már nem a 20. század! Másképp működik a világ. Jobb lesz? Vagy rosszabb? Rajtunk is múlik. Régen másképp csináltuk. De most lehetőségünk van változtatni. Mutasd meg, mit gondolsz az ember és a természet 21. századi viszonyáról!” – buzdítanak a pályázat kiírói.

 • Pályázati anyagok beküldési határideje: 2019. április 28.
 • A beküldött műveket szakmai zsűri válogatja. 
 • A legjobb képek környezeti szemléletformáló kiállítás törzsét képezik, amely jelentős események kísérőprogramjaként és önálló vándorkiállításként is bemutatásra kerül.
 • A kiállításon is szereplő alkotások a Zöldbicikli Produkció honlapján és Facebook-oldalán is megtekinthetők lesznek.
 • Díjak:
  I. díj: 300 euró
  II. díj: 200 euró
  III. díj: 100 euró
 • A pályázattal kapcsolatos további információk a www.zoldbicikli.hu oldalon olvashatók. Speciális szakmai tanácsok Szénási Ferenctől, a pályázat művészeti vezetőjétől kérhetők a palyazat@zoldbicikli.hu e-mail-címen.

Fotó: pxhere.com
Neked ajánljuk
Természetfotó-pályázat a VIII. Fehértavi Darvadozás Minden, amit tudni érdemes a napelemes rendszerekről Az Európai Űrközpont 2015-ös műholdfelvétele hazánkról (videó) A világ több vezető cége tervezi csökkenteni az üvegházhatású gázok kibocsátását Költséghatékony, kényelmes és környezetbarát megoldás – a menstruációs kehely
Tovább a forrásra: zoldbicikli.hu
Vissza
Hírfolyam