2019. május 23., Dezső
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Március 31-ig lehet jelentkezni az E.ON fenntarthatósági pályázatára

Az Energy Globe díj a fenntarthatóság és az energiatudatosság egyik legjelentősebb nemzetközi versenyének hazai fordulója, amelyet Magyarországon az E.ON támogat.

A program célja, hogy a legjobb példák bemutatásával és díjazásával hozzájáruljon a fenntartható gondolkodás népszerűsítéséhez. A díjra 2019-ben is 6 kategóriában nevezhetnek azok a személyek és szervezetek (vállalatok, önkormányzatok, oktatási szervezetek stb.), akik/amelyek sikeres kezdeményezést valósítottak meg a fenntarthatóság, energia- vagy környezettudatosság jegyében.

A díjra bármely természetes vagy jogi személy pályázhat az adott kategóriában elnyerhető kategóriadíjért vagy a verseny fődíjáért, egy Nissan LEAF 100% elektromos gépjármű 1 éves ingyenes használatáért, amelyet a Nissan ajánl fel az átfogó nyertesnek.

Fotó: eon.hu

A Vállalatok kategóriájában kkv-k, az Önkormányzatok kategóriájában önkormányzatok energia- és környezettudatos kezdeményezéseivel lehet nevezni. A Jövő generációja kategóriában azon szervezetek nevezését várják, amelyek a jövő generáció szemléletformálásán dolgoznak, és sikeres szemléletformáló programmal rendelkeznek.

Az Épület kategóriában olyan építészeti irodák és kivitelezők nevezhetnek, amelyek fenntartható, energiatudatos épület megvalósításában vettek részt.

Az Egyéni kezdeményezés kategóriában olyan magánszemélyek jelentkezését várják, akik saját háztartásukban vagy környezetükben hajtottak végre fenntartható beruházást, átalakítást vagy egyénileg vettek részt kezdeményezésben. Az Ötlet kategóriában innovatív, fenntarthatósághoz/energetikához kötődő termékötlettel, üzleti modellel jelentkezhetnek az induló cégek vagy már működő vállalkozások.

  • A www.eon.hu/energy-globe oldalon március 31-ig nevezhetnek az érdeklődők az online jelentkezési lap kitöltésével.
  • További információt a verseny honlapján találnak az érdeklődők: www.eon.hu/energy-globe.
  • A szervezők a pályázattal kapcsolatos kérdéseket az info@energy-globe.hu e-mail-címre várják.
Neked ajánljuk
Gyaloglásra ösztönöz az Európai Mobilitási Hét kreatív pályázata Gyaloglásra ösztönöz az Európai Mobilitási Hét kreatív pályázata 20 millió forintot kapnak civil szervezetek, a közönség szavazata is számított Egy farm, ami tisztítja a tengert (videóval) Usain Bolt villanyjárgánya simán lerohanja a piacot
Tovább a forrásra: eon.hu
Vissza
Hírfolyam