Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. április 5., Vince
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A természet ajándékai rajzpályázat

„Gondolkodtál már azon, hogy te magad mit kapsz a természettől nap mint nap? Engedd szabadjára a fantáziádat, és rajzold meg a természet ajándékait! Azt is megrajzolhatod, hogyan vigyázol ezekre a kincsekre!” – biztatja az általános iskolásokat az Agrárminisztérium Természetmegőrzési Főosztálya.

A gyerekek az alkotás során rácsodálkozhatnak akár az olyan egyszerű, ám értékes  dolgokra, mint a tiszta víz, egy fa árnyéka, a növények beporzása, az élelmiszerek vagy egy szép táj.

Az művek készülhetnek bármilyen színes vagy egyszínű technikával, kollázzsal, de csak kézzel és legfeljebb A3-as méretben. 

A pályázaton 2 külön kategóriában indulhatnak a magyarországi 6–10, és 11–14 év közötti általános iskolások.

Fotó: www.termeszetvedelem.hu
Fotó: www.termeszetvedelem.hu
  • A pályaművek beérkezésének végső határideje 2019. október 22. (kedd) 17 óra.
  • Pályázónként legfeljebb 2 db, legfeljebb A/3 méretű rajz küldhető be.
  • Eredményhirdetés: 2019. november 22-én, a Magyar Természettudományi Múzeumban, a Vadonleső program Év emlőse díjátadójával közös eseményen.
  • A részletes pályázati feltételek elérhetők a www.termeszetvedelem.hu oldalon.
Neked ajánljuk
Iskolai Víz Akcióterv (IVA) – Pályázat Már lehet nevezni az Év Fája versenyre Cél a biológiai sokféleség: idén is meghirdette kertmentő pályázatát az agrártárca A karanténból ingyen elkóborolhatunk a könyvek univerzumába Kivilágított ablakok biztatták a világ nagyvárosait
Tovább a forrásra: termeszetvedelem.hu
Vissza
Hírfolyam