2020. február 20., Aladár, Álmos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A természet ajándékai rajzpályázat

„Gondolkodtál már azon, hogy te magad mit kapsz a természettől nap mint nap? Engedd szabadjára a fantáziádat, és rajzold meg a természet ajándékait! Azt is megrajzolhatod, hogyan vigyázol ezekre a kincsekre!” – biztatja az általános iskolásokat az Agrárminisztérium Természetmegőrzési Főosztálya.

A gyerekek az alkotás során rácsodálkozhatnak akár az olyan egyszerű, ám értékes  dolgokra, mint a tiszta víz, egy fa árnyéka, a növények beporzása, az élelmiszerek vagy egy szép táj.

Az művek készülhetnek bármilyen színes vagy egyszínű technikával, kollázzsal, de csak kézzel és legfeljebb A3-as méretben. 

A pályázaton 2 külön kategóriában indulhatnak a magyarországi 6–10, és 11–14 év közötti általános iskolások.

Fotó: www.termeszetvedelem.hu
Fotó: www.termeszetvedelem.hu
  • A pályaművek beérkezésének végső határideje 2019. október 22. (kedd) 17 óra.
  • Pályázónként legfeljebb 2 db, legfeljebb A/3 méretű rajz küldhető be.
  • Eredményhirdetés: 2019. november 22-én, a Magyar Természettudományi Múzeumban, a Vadonleső program Év emlőse díjátadójával közös eseményen.
  • A részletes pályázati feltételek elérhetők a www.termeszetvedelem.hu oldalon.
Neked ajánljuk
Fenntartható fejlődési célok gyerekszemmel – Gondolkozz el rajta, beszélj róla, tegyél érte! Fenntartható fejlődési célok gyerekszemmel – Gondolkozz el rajta, beszélj róla, tegyél érte! Már csak képek és szobrok – Trash art Magyarország 2020 Egy „épületes” ötlet, ami nemcsak a lakhatási, de a műanyagválságot is megoldhatja Ausztriában elkezdik visszaváltható üvegben árulni a tejet, a magyar Spar is vizsgálja a lehetőséget
Tovább a forrásra: termeszetvedelem.hu
Vissza
Hírfolyam