2019. augusztus 24., Bertalan
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Üde erdeink egzotikus kétéltűje, a foltos szalamandra” – rajzpályázat!

Az MME Kétéltű- és Hüllővédelmi Szakosztálya a hagyományokhoz hűen 2019-ben is rajzpályázatot hirdet. A pályázat pedig nem szól másról, mint az év kétéltűjéről, a foltos szalamandráról! 

A Magyar Madártani Egyesület várja az olyan alkotókedvű gyerekek és felnőttek jelentkezését, akiktől nem áll távol a kétéltűek világa.

Az elkészült rajzok 5 kategóriában kerülnek értékelésre: óvodás, alsó és felső tagozatos, középiskolás és felnőtt kategóriában, amelyekben az első három legjobbnak ítélt pályamunkát díjazzák.

A kategóriák díjazottjai a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület által felajánlott, „szalamandrás” nyereményekben részesülnek. A felső tagozatos és középiskolás kategória legjobbjai 50%-os Herptábor-részvételt nyernek.

Fotó: RlL3Y/Wikimedia Commons
  • A pályázatok beküldési határideje: 2019. április 30.
  • A pályázattal kapcsolatos részletes információk és részvételi feltételek az mme.hu oldalon érhetők el.
Neked ajánljuk
Egy 18 éves gyerek adhat választ a mikroplasztikkal kapcsolatos kihívásokra A Camponában mindenkit vár Helen könyvtára A természet lélegzetelállítóan szép... és olykor kegyetlen Németország után Norvégia is felfüggesztette az erdővédelmi segélyek folyósítását Brazíliának Indonézia ragaszkodik a pálmaolajhoz
Tovább a forrásra: mme.hu
Vissza
Hírfolyam