2019. október 15., Teréz
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Eljött a pillanat – A klímamunka legjobbjai kerestetnek!

Az ENSZ Global Climate Action Award című pályázatán olyan innovatív megoldások mérettethetik meg magukat, amelyek jelentősen hozzájárulnak a klímaváltozás megfékezéséhez. A legjobbak lehetőséget kapnak, hogy részt vegyenek a decemberi klímacsúcson Chilében. 

A Global Climate Action Award (Nemzetközi Cselekvés a Klímáért Díj) a leginnovatívabb, mérhető és máshol is megvalósítható klímavédelmi megoldásokat keresi, származzanak azok vállalatoktól, közösségektől, városoktól, egyetemektől, kormányzatoktól vagy bármely más szereplőtől.

A Nők a változásért, az Egészséges bolygó, illetve a Klímasemlegesség most kategóriák győztesei számtalan előnyhöz jutnak: részt vehetnek a Chilében megrendezésre kerülő ENSZ-klímakonferencián, ahol számos kormányzati tisztségviselővel és potenciális befektetővel találkozhatnak; az ENSZ klímaügyi titkárságának nyilvános elismerésében részesülnek, és támogatást kapnak médiamegjelenésük és kommunikációjuk kidolgozásához, illetve saját weboldaluk elkészítéséhez.

Forrás: Momentum for Change/vimeo.com

Jelentkezési határidő: 2019 április 30. 24:00 GMT

További információk és jelentkezés a momentumforchange.fluidreview.com webolalon.

Neked ajánljuk
Nyerj ötven fát az egyetemednek! Közel 2000 új villanyautó került a magyar utakra az állami támogatásnak köszönhetően Az áradó víz művészi hozadéka... Ősi módszerekkel a klímabarát otthonokért A nagyvárosok lépnek a tiszta levegőért
Tovább a forrásra: unfccc.int
Vissza
Hírfolyam