2019. december 9., Natália
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Innovatív klímabarátok figyelem!

Európa legnagyobb klímainnovációs közössége, az EIT Climate-KIC 2019-ben is elindítja a ClimateLaunchpadet, amely immár több mint 42 országban igyekszik felkarolni a legjobb greentech ötleteket.

Az emberi kreativitás szülte ötletek sokszor nem találkoznak a realitással, pedig pont ez adja a fejlődés alapját, az innovációt. Az EIT Climate-KIC elkötelezett a legjobb ötletek valóságba történő átültetése mellett, ezt szolgálja a 2019-ben is elinduló ClimateLaunchad program, amely több mint 42 országban segíti az ötletgazdák boldogulását a piaci vállalkozáshoz vezető ösvényen.

Kiknek ajánlott?

Mindenkinek, akik úgy érzi, hogy van egy olyan környezettudatos ötlete, amivel hozzájárulhat az egyik legégetőbb globális probléma, a klímaváltozás elleni küzdelem sikeres megvívásához.

Kik jelentkezhetnek?

  • akik a piaci tevékenységüket még nem kezdték meg;
  • 200 000 EUR összegnél kisebb külső befektetést szívtak fel indulásuk óta;
  • 1 évnél rövidebb üzleti múlttal rendelkeznek.
Fotó: klimainnovacio.hu

Mit ad a program?

A ClimateLaunchpad berkein belül a résztvevőknek lehetőségük van egy rendkívül intenzív több alkalmas kurzuson, a BootCampen részt venni, mely a nemzetközi tapasztalattal rendelkező coachok foglalkozásaival kiegészítve megmutatja, hogy mi szükséges a sikeres elinduláshoz. Iránymutatást ad az üzleti terv megalkotásának rengetegében, és fejleszti az innovatív ötlet előadási módját a pitch trainingek keretében.

Végül, de nem utolsósorban, bepillantást enged a valódi piaci versenybe: a részt vevő ötletgazdák megmérettethetik önmagukat egymás között, sőt a legjobbak bekerülhetnek a nemzetközi döntőbe is, ahol a legkiválóbb ötletek anyagi támogatást nyerhetnek el.

  • Jelentkezési határidő: május vége
  • BootCamp: június 14–15.
  • 8 alkalmas coaching: június–augusztus késő délután (3 óra időtartamban)
  • Hazai döntő: szeptember
  • Nemzetközi döntő: október
  • További információ: klimainnovacio.hu
Fotó: ClimateLaunchpad/facebook.com
Neked ajánljuk
„Alkoss az esőerdőkért!” – Környezetvédelmi alkotópályázat Hulladékból terminátor Felesleges göncök új köntösben Hamburgban nem humbug a klímavédelem Wizz Air: ki kell tiltani a business osztályt a rövid távú légi közlekedésből
Tovább a forrásra: klimainnovacio.hu
Vissza
Hírfolyam