2019. november 12., Jónás, Renátó
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fenntartható megoldásokat díjaz a Telekom

A Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország 12. alkalommal hirdeti meg pályázatát a DELFIN Díjra, amivel a fenntartható fejlődés iránt elkötelezett, tevékenységükhöz viszonyítva kimagasló törekvést felmutató vállalkozások és szervezetek munkáját ismeri el.

A DELFIN Díj (Díj egy Elkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért) pályázat keretében olyan, már megvalósult projektekkel lehet pályázni, amelyek illeszkednek a következő 4 kategória valamelyikébe:

  • Fenntartható innováció
  • Klímavédelem
  • Sokszínűség
  • Fenntartható tudatformálás

A 2019. évi pályázat elbírálása során a zsűri kiemelt figyelmet fordít a smart, digitális megoldásokra, valamint a technológiai újításokat bemutató projektekre. 

2019-ben a DELFIN Díj pályázat nyertesei Botos Péter üvegművész erre az alkalomra készített alkotását kapják, emellett minden díjazott kiállítási lehetőséget kap a szeptember 14-én megrendezésre kerülő, 12. Fenntarthatósági Napon az Akvárium Klubban, valamint a díjazott pályázatokról 2-3 perces, bemutatkozó videó készül. 

A pályázatokat elektronikus formában lehet benyújtani 2019. június 30-ig egy online adatlap kitöltésével.

További információ: www.telekom.hu

Neked ajánljuk
Indul a kkv-k épületenergetikai fejlesztéseit támogató pályázat Indul a kkv-k épületenergetikai fejlesztéseit támogató pályázat Közel 2000 új villanyautó került a magyar utakra az állami támogatásnak köszönhetően Nem csak a „világbékéért”, a tiszta tengerpartokért is tesznek a szépségkirálynők „Alkoss az esőerdőkért!” – Környezetvédelmi alkotópályázat
Tovább a forrásra: mmonline.hu
Vissza
Hírfolyam