2020. augusztus 13., Ipoly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fókuszban a vízhez és a higiéniához való hozzáférés

Az Arab Gulf Program for Development (AGFUND) ez évben is meghirdeti a „2019 Prince Talal International Prize for Human Development” című nemzetközi fejlesztési pályázatot.

A díjat olyan projektek kezdeményezőinek adják, akik tevékenységükkel hozzájárulnak a 6. Fenntartható Fejlődési Cél – Vízhez és higiéniához való hozzáférés biztosítása – eléréséhez.

Prince Talal International Prize a sikeres fenntarthatósági projektek felismerésével, értékelésével és az új, innovatív megközelítésmódok elterjesztésével járul hozzá a fejlesztéssel kapcsolatos tevékenységek fejlődéséhez. Bátorítja a tapasztalatcserét, amivel elősegíti a szervezetek közti kapcsolatokat és a finanszírozást alakító mechanizmusok megerősödését – olvasható a díj hivatalos oldalán.

A díjat négy kategóriában ítélik oda, az alábbiak szerint:

  • Az első kategóriában 400 000 dolláros értékben az ENSZ-ügynökségek és helyi, illetve nemzetközi civil szervezetek projektjeit díjazzák;
  • A második kategóriában 300 000 dolláros értékben nemzeti civil szervezetek projektjeit díjazzák;
  • A harmadik kategóriában 200 000 dolláros értékben kormányzati szervek (minisztériumok és közintézmények), illetve szociális vállalkozások által megvalósított projekteket díjazzák;
  • A negyedik kategóriában 100 000 dolláros értékben egyének által kezdeményezett, finanszírozott és/vagy végrehajtott projektek kerülnek díjazásra.
Fotó: AGFUND/facebook.com

A szaúdi székhelyű AGFUND Talal Bin Abdul Aziz Al Saud herceg kezdeményezésére jött létre az Egyesült Arab Emirátusok, Bahrein, Szaúd-Arábia, Katar, Omán és Kuvait részvételével. 

Neked ajánljuk
Számodra mit jelent az utazás? Mondd el fotóban! Horvátországban 2 perc alatt fogyott el a villanyautó-vásárlásra járó támogatás Színes hímzésekről köszön ránk a természet szépsége Így néz ki alulnézetből a Sinabung vulkán hétvégi kitörése (videóval) Már napelemekkel is lehet málnát termeszteni
Tovább a forrásra: agfund.org
Vissza
Hírfolyam