2021. október 23., Gyöngyi
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A fenntarthatóság digitális nagyköveteit keresi a Telekom

A Magyar Telekom 2019-ben is meghirdeti Fenntarthatósági Sajtódíj pályázatát.

A pályázat célja a fenntarthatóság témakörébe tartozó pozitív példák, a társadalmi problémák megoldásáról szóló és szemléletváltással kapcsolatos történetek, valamint a digitalizáció és a kommunikáció pozitív társadalmi hatásának bemutatása. A pályázaton részt vehet minden, a pályázati feltételeket teljesítő blogger, vlogger, újságíró, műsorszerkesztő, médiatartalomért felelős személy.

„Hogyan segítik elő a XXI. század innovatív, újszerű, digitális megoldásai a fenntarthatósági tevékenységek népszerűsítését, a digitalizáció hogyan járul hozzá a jelenkor társadalmi, gazdasági és környezeti problémáinak, kihívásainak fenntartható módon történő kezeléséhez, megoldásához, megszólítva a MOST generációját? A MOST generáció egy olyan generáció, amelyet nem a születési éve határoz meg, hanem az az attitűd, ahogy gondolkodnak és akiket a technológiába vetett hitük tesz megállíthatatlanná” – fogalmaz a pályázati kírás.

A pályázati anyagokban olyan aktuális és fontos társadalmi problémák felvetését várja a Telekom, amelyekben a technológia vagy a szemléletváltás új típusú megoldáshoz segít: megmutatva, hogy együtt, a digitális világ erejével mindannyiunk számára elérhető egy jobb és teljesebb élet – attól függetlenül, hogy hol élünk az országban.

A pályázati anyagokban olyan vidéki, civil, mindennapi hősök bemutatását várják, akik a digitális világ adta lehetőségek révén vidéken sikeressé váltak, és történetükből kiderül: mindegy, hogy hol élünk az országban, a technológia segítségével bárhol sikeresek lehetünk.

  • Pályázati anyagként a 2018. augusztus 1. – 2019. július 31. között Magyarországon, magyar nyelven publikált cikkek, írások, műsorblokkok, blogok, vlogok stb. jelölhetők.
  • Pályázat kategóriái
    blog-, vlogbejegyzés, tv-/rádió-/videós tartalom, sajtócikk (print, online)

A pályázattal kapcsolatos további információk és a részvétel feltételei a www.telekom.hu oldalon olvashatók.

Neked ajánljuk
Október 25-ig lehet szavazni az ország kedvenc kilátójára és turistaházára A tájpolitikák fontosságára hívja fel a figyelmet a táj nemzetközi napja Dizájnerkollekcióban kapnak második életet a Levi's farmerek Mennyi víz van a Földön? (videó) Az unió elválasztaná az ocsút a búzától
Tovább a forrásra: telekom.hu
Vissza
Hírfolyam