2020. szeptember 18., Diána
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Tisztázzunk valamit: piszkos lett, maradhat?

A Magyar Telekom a 12. Fenntarthatósági Nap apropóján alkotásra hívja azokat a 18 év feletti kreatív elméket, akiket nem hagynak nyugodni korunk égető problémái.

„Ha van gondolatod és megosztanád, nincs más dolgod, mint elküldeni nekünk egyedi pályázatod! Készíts egy 1-3 perces filmet! Írj egy dalt vagy egy slamet és add elő! Bármilyen saját szerzeménnyel indulhatsz, nincs megkötés. Fess, rajzolj, fotózz, animálj vagy szervezz akár flashmobot!” – buzdít részvételre a kiíró a fenntarthatonap.hu oldalon:

„Szerinted sem lehet ennyivel elintézni a világot? Látod, érzed, tudod, hogy egyre hosszabb a piszkos lista, mégsem történik szinte semmi. Mi zavar jobban? Az óceánon úszó szemétsziget vagy az autóból kidobott csikk? A tudattalan előítéletek vagy a korrupt ítéletek? A globális felmelegedés vagy a digitális elhidegülés?”

  • A pályázatra történő nevezéshez a résztvevőnek fel kell töltenie bármelyik megosztóoldalra és be kell küldenie a palyazat@fenntarthatonap.hu e-mail-címre egy saját készítésű kreatív alkotást, zeneművet, slamet, filmet, illetve a kitöltött pályázati adatlapot.
  • Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.
  • A pályázattal és az értékes díjakkal kapcsolatos részletes információk és a részvételi feltételek a fenntarthatonap.hu oldalon érhetők el.
Neked ajánljuk
Országos madárfotó-pályázat a tatai Vadlúd Sokadalom alkalmából Szabó Adrienn: Magyar superfood Az elmúlás is lehet fenntarthatóbb ITM: Az eredményes klíma- és természetvédelem kulcsszereplői a fiatalok 45 éves a Kiskunsági Nemzeti Park
Tovább a forrásra: fenntarthatonap.hu
Vissza
Hírfolyam