Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. április 2., Áron
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Továbbra is fókuszban a társadalmi és gazdasági problémák

A Telekom Fenntarthatósági Sajtódíjára a korábbi határidőt meghosszabbítva, 2019. szeptember 2-ig lehet pályázni már megjelent cikkekkel, műsorokkal és digitális alkotásokkal.

A Telekom keresi azokat az alkotásokat, médiamegjelenéseket, amelyek Földünk jövője, a környezetvédelem érdekében születtek, és a fenntarthatóság témáját járják körül. 

A díjra bármilyen 2018. augusztus 1. – 2019. július 31. között magyar nyelven megjelent alkotással lehet pályázni, amely azt mutatja be, hogy hogyan segítik elő a 21. század digitális megoldásai a fenntarthatóság témakörébe tartozó környezeti, gazdasági vagy társadalmi problémák és kihívások kezelését, megoldását.

A vállalat várja a szemléletváltással kapcsolatos történetek bemutatását éppúgy, mint a digitalizáció és a kommunikáció pozitív társadalmi hatásáról szóló alkotásokat is. Műfaji és tematikai megkötöttség nincs, és bármilyen formátumú hagyományos vagy digitális médiatartalommal lehet pályázni.

A pályázaton részt vehet minden újságíró, szerkesztő, riporter, blogger, podcastszerző, vlogger és bárminemű más médiatartalomért felelős személy. A pályázati feltételeket részletesen ezen az oldalon olvashatják a pályázók, innen tölthetők le a szükséges dokumentumok is.

Fotó: Mark Hougaard Jensen/flickr.com
Neked ajánljuk
A víz nekünk – Rajzpályázat 1–12. osztályoknak A víz arcai – Fotópályázat osztályoknak Cél a biológiai sokféleség: idén is meghirdette kertmentő pályázatát az agrártárca Újabb érdekességek derültek ki a marsi vízről Az illegális szemetelőket nem fékezi meg a járvány
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam