Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. április 4., Izidor
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Állj ki az állatokért! – Flashmobpályázat

A 2019. évi Világ Legnagyobb Tanórája keretében meghirdetett pályázatra az állatok világnapjához kapcsolódó flashmobbal lehet pályázni.

Az „Állj ki az állatokért!” flashmobpályázat célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a biodiverzitás fontosságára és a veszélyeztetett állatok védelmére. A pályázat kiírója az iskolai csoportoktól olyan kreatív megoldásokat vár, amelyek alkalmasak arra, hogy minél több emberhez eljuttassák a Világ Legnagyobb Tanórájának kiemelt üzenetét, a  a biológiai sokféleség megőrzésének fontosságát.

A pályázaton bármely magyarországi általános iskola és középfokú intézmény tanulócsoportja (pl. szakköri csoport, osztályközösség vagy akár az egész iskola) indulhat, amelynek iskolája regisztrált a 2019. évi Világ Legnagyobb Tanórájára. A legjobb pályaműveket benyújtó iskolai csoportok anyagi támogatásban részesülnek, és a nyertes flashmobfilmek megjelennek a honlapon.

Fotó: avilaglegnagyobbtanoraja.hu
Neked ajánljuk
Iskolai Víz Akcióterv (IVA) – Pályázat Már lehet nevezni az Év Fája versenyre Cél a biológiai sokféleség: idén is meghirdette kertmentő pályázatát az agrártárca Először keltek ki keafiókák Magyarországon Vízi egypercesek – Novellapályázat
Tovább a forrásra: avilaglegnagyobbtanoraja.hu
Vissza
Hírfolyam