2019. november 16., Ödön
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nyerj ötven fát az egyetemednek!

„Szavazz és nyerj az egyetemednek 50 db zöldellő fát!” – ezzel a felhívással hirdetett nyereményjátékot október 17-ig a Diákhitel Központ.

 A kezdeményezés célja, hogy a központ a hallgatókkal közösen ötven, környezetbe illő fát ültessen el annak a magyarországi egyetemnek a kampuszán, amelyre a legtöbb szavazat érkezik.

A Diákhitel Központ Zrt. ezzel a felhívással kíván csatlakozni a kormány fásítási programjához.

„Mivel a felhívás rendkívül népszerű, így azt a jövőben mindenképpen folytatni kívánjuk, és szeretnénk kiterjeszteni az akciót középiskolák számára is”

– mondta el Magyar Péter vezérigazgató, aki szerint jól bizonyítja a magyar fiatalok elkötelezettségét a fenntartható jövő és a klímavédelem, valamint az egyetemük és főiskolájuk közvetlen környezetének élhetőbbé tétele iránt, hogy alig három nap alatt több mint 10 ezer szavazat érkezett a Diákhitel Központ felhívására.

Fotó: Diákhitel/facebook.com

További információ: www.facebook.com/diakhitel

Neked ajánljuk
„Alkoss az esőerdőkért!” – Környezetvédelmi alkotópályázat Drasztikus módon védik az orrszarvúkat a legyilkolásuktól Lenyűgöző 4K-felvétel a Nap–Merkúr-randevúról (videó) Afrika az éghajlatváltozás által leginkább érintett kontinens Lyukas a zoknid? Kihajítanád? Stop(pold meg)!
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam