2020. június 1., Tünde
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fiatal művészek, figyelem!

Ha a bolygónkat fenyegető katasztrófahelyzetről alkotsz, az ArtPartner felhívása neked szól.

A klímaváltozással kapcsolatos aggasztó hírek egyre több fiatal tervezőt, művészt és kreatív alkotót ihletnek meg. Az ArtPartner, a világ egyik vezető művészetimenedzsment-ügynöksége pályázatot írt ki, hogy felhívja a figyelmet ezekre a munkákra, és díjazza az alkotóikat – írja az i-D nyomán a Contextus

A #CreateCOP25 pályázat vár minden olyan fiatal (18 és 30 év közötti) alkotó embert, aki művészi választ tud nyújtani a klímafenyegetettségre:

Az érdeklődőknek a klímavészhelyzetet kell választott platformjukon keresztül értelmezni, amely lehet fotográfia, kísérleti film, performance-művészet, élőbeszéd, divattervezés, valamint közösségimédia-projekt.

 A #CreateCOP25 nyerteseinek pályaműveit az ArtPartner publikálni fogja még a COP25 elnevezésű ENSZ-klímacsúcs előtt.

Fotó: Art Partner/facebook.com
  • Díjazás: Az első helyezett díja 10 ezer dollár, míg további öt pályázó 2000 dollárt kap jövőbeli projektjeinek finanszírozására.
  • További információ: a #CreateCOP25 honlapján
  • A jelentkezés határideje: 2019. november 8. 18 óra (GMT időzóna szerint)
Neked ajánljuk
Új pályázat a zöld és high-tech magyar vállalkozásokért Rafinált táskákkal dicsérik a raffiát Mire nem jó egy fémhordó! Az EU-ban az áram több mint fele klímabarát volt tavaly Több hónap csapadéka hiányzik a föld termőrétegéből
Tovább a forrásra: contextus.hu
Vissza
Hírfolyam