2020. augusztus 8., László
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Back to the nature” – fotópályázat és Instagram-nyereményjáték

Az LG pályázatot ír ki középiskolás tanulók (9–13. évfolyam) és magyarországi középiskolák számára Back to the nature (Vissza a természetbe) címmel. A pályázat célja felhívni a diákok figyelmét a környezettudatosság és a technológiai eszközök tudatos használatának fontosságára, valamint a magyarországi középiskolák támogatása a téma oktatásában.

A fotópályázat témája ember, technológia és természet együttélése. A diákok feladata minél kreatívabban szemléltetni, hogyan hat egymásra és hogyan jelenik meg a mindennapokban ez a három tényező.

A díjazott fényképek a pályázat zsűrielnöke, Annoni Zita fotóművész saját munkái mellett szerepelnek majd december 9. és 20. között a budapesti Mammut Bevásárlóközpontban kialakított időszakos kiállításon.

Fotó: lg.com

A fotópályázaton részt vehet minden saját nyilvános Instagram-profillal rendelkező, középiskolai tanulmányait 9–13. évfolyamon folytató tanuló. A feltöltött fényképek egyúttal a pályázó középiskoláját is képviselik a versenyen.

  • További információ és részletes pályázati feltételek:
     lg.com/hu/backtothenature
  • Pályázati határidő: 2019. november 30.
Neked ajánljuk
Horvátországban 2 perc alatt fogyott el a villanyautó-vásárlásra járó támogatás Különleges szobrok idézik meg a vadonélő állatok szépségét Irány a vízpart! – Duna-parti szabadstrandok A vírus okozta elváltozást is kimutatni képes CT-t adtak át Megjelent az első vállalati zöldkötvény a magyar piacon
Tovább a forrásra: lg.com
Vissza
Hírfolyam