2020. január 25., Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Tábortűz körül” – pályázat nyári táborok szervezésére

A Gyermekláncfű Kézműves, Oktatási és Környezetnevelési Egyesület pályázattal támogatja a nyári tábort szervezőket, megvalósítókat.

A pályázat célja, hogy azok a közösségek is lehetőséget kapjanak a közös cselekvés, az élményen alapuló tanulás és a környezettel megélt összhang megtapasztalására, amelyeknek a jelen gazdasági helyzetben nincs, illetve korlátozott mértékben van lehetőségük nyári táborokon való részvételre.

A pályázaton részt vehetnek iskolai osztályközösségek, szakkörök; civil szervezetek; művészeti csoportok és baráti közösségek.

A pályázattal megvalósuló nyári tábor keretében 4 csoportot, közösséget fogad és támogat az alapítvány. A támogatás mértékével és a pályázat benyújtásával kapcsolatban a www.gyermeklancfu.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

  • Pályázati határidő: 2020. február 29.
Neked ajánljuk
Mesékkel az egyetlen Földért – klímatudatos beszélgetőkör Klímaváltozási kerekasztal-beszélgetés a KÖVET Egyesülettel Vulkánkitörésre várva (képgaléria) A felelős Gasztrohős bebizonyítja: az elviteles doboz is lehet fenntartható Az EIB is segítheti a hazai klímasemlegesség ügyét
Tovább a forrásra: gyermeklancfu.hu
Vissza
Hírfolyam