2020. december 2., Melinda, Vivien
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Tábortűz körül” – pályázat nyári táborok szervezésére

A Gyermekláncfű Kézműves, Oktatási és Környezetnevelési Egyesület pályázattal támogatja a nyári tábort szervezőket, megvalósítókat.

A pályázat célja, hogy azok a közösségek is lehetőséget kapjanak a közös cselekvés, az élményen alapuló tanulás és a környezettel megélt összhang megtapasztalására, amelyeknek a jelen gazdasági helyzetben nincs, illetve korlátozott mértékben van lehetőségük nyári táborokon való részvételre.

A pályázaton részt vehetnek iskolai osztályközösségek, szakkörök; civil szervezetek; művészeti csoportok és baráti közösségek.

A pályázattal megvalósuló nyári tábor keretében 4 csoportot, közösséget fogad és támogat az alapítvány. A támogatás mértékével és a pályázat benyújtásával kapcsolatban a www.gyermeklancfu.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

  • Pályázati határidő: 2020. február 29.
Neked ajánljuk
Indul a pályázat az egyszer használatos műanyagok helyettesítésére Sara Starbuck: Az oroszlán-mentőakció A régi festmények nemcsak a kurátorok, de a klímatudósok szívét is megdobogtatják Az EU üvegházhatásúgáz-kibocsátása az elmúlt három évtizedben mért legalacsonyabb szintre csökkent 2019-ben A Hyundai leállítja a benzines és dízeles modelljei forgalmazását Norvégiában
Tovább a forrásra: gyermeklancfu.hu
Vissza
Hírfolyam