2020. január 22., Artúr, Vince
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ingyenes startupképzés indul a fenntarthatóságért tevékenykedő vállalkozóknak

Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) támogatásával működő Innoenergy magyar központja díjmentes, angol nyelvű felkészítőt indít startuppereknek, hogy sikeres vállalkozókká váljanak.

A képzés január 31-én indul, energetika, körforgásos gazdaság, mobilitás, smart technológia, energiatárolás és -hatékonyság és megújulóenergia-iparágban tevékenykedő vállalkozók számára lesz elérhető. A programnak nem kitétele, hogy céggel rendelkezzen a résztvevő – adta hírül az Innoenergy közleménye alapján a Forbes.

A képzés többek között arra kínál ismereteket, hogy hogyan válasszanak, illetve valósítsák meg a számukra legmegfelelőbb üzleti modellt, miként alakítsák ki marketing-, valamint piacorientált salesstratégiájukat, továbbá hogyan építsék fel a vállalkozásuk szakmai, jogi és adatbiztonsági hátterét.

Mindezt öt napban, 40 órában, elméleti és gyakorlati órák során, amelyeket hazai elismert és tapasztalt vállalatvezetők fognak tartani.

Sikeres elvégzése esetén a kötelező átvilágítástól függően 100 000 – 150 000 eurós befektetést is kaphatnak az Innoenergy Highway programjában. A foglalkozássorozatot Demo Day zárja, ahol a startupok bemutatják egymásnak a vállalkozásaik jövőbeni irányait és lehetőségeit.

Neked ajánljuk
Megjelent a zöld civil szervezeteket támogató Zöld Forrás pályázat A klímaváltozás a pénzügyi szektort is felforgathatja Seregszemlén az elpocsékolt alapanyag Az italgyártók növelik az újrahasznosított műanyagok arányát A jegybankok sem adnak mentsvárat, ha beüt a baj
Tovább a forrásra: forbes.hu
Vissza
Hírfolyam