2021. szeptember 26., Jusztina, Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szavazzunk Magyarország leginspirálóbb kezdeményezéseire!

Kategóriák nélkül gyűjti hazánk leginspirálóbb történeteit a Highlights of Hungary, hogy rávilágítson az inspiráló ügyekre, felkeltse irántuk a kíváncsiságot, és összehozza a szereplőket – így erősítve a kezdeményezések közösségi, társadalmi hatásait.

Idén is rendkívül széles palettáról választhatjuk ki kedvenceinket, ahogy Remete Tibor, az alapító Super Channel kreatív ügynökség stratégiai vezetője fogalmaz: a jelöltek minket körülvevő, szerethető történetek, melyekre mindannyian büszkék lehetünk.

Akad a listán a tiszai szemétszedést vagy éppen ételosztást népszerűsítő mozgalom, vidéki biogazdálkodás, színházi társulat, képzőművészeti vásár, építészeti stúdió, dizájner brand, hátrányos helyzetű fiatalok támogatására létrejött kezdeményezés, neurobiológus, grafikus és popzenekar is.

Az egyedülálló gyűjtés hitelesen mutatja be Magyarország valódi arcát, egy platformra gyűjtve azokat a történeteket, teljesítményeket és üzeneteket, amelyekre érdemes odafigyelni – írja a Forbes.

A jelöltekre a www.highlightsofhungary.hu oldalon adhatjuk le voksunkat.

Fotó: www.highlightsofhungary.hu
Neked ajánljuk
5 millió forint a Mentőszolgálatnak A vadászat és a természet témájában nyílt kiállítás a Ludwig Múzeumban Nyugtató erdei hangok (videó) Így készíthetünk otthon herbamézet Bemutatták a MÁV saját fejlesztésű IC+ első osztályú kocsiját Budapesten
Tovább a forrásra: forbes.hu
Vissza
Hírfolyam