2020. október 29., Nárcisz
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Mesélő kertésznaptár – rajzpályázat gyerekeknek

Az ELTE Füvészkert, a Füvészkertért Alapítvány és a Szamóca Kiskertész Tanoda rajzpályázatot hirdet óvodai csoportoknak és 3–10 éves gyerekeknek.

A kiírók Egy év eseményei a kertben / mesélő kertésznaptár témához kapcsolódóan várják a minél érdekesebb, innovatívabb technikával készülő alkotásokat:

„Válasszatok egy hónapot, és rajzoljátok le, hogy az adott hónapban mit tudtok kertészkedni, hogyan néz ki a kertetek/teraszotok/balkonládátok vagy akár a szobanövényetek.”

Előnyt élveznek azok az alkotások, melyek egyértelműen társíthatóak valamely hónaphoz, ezáltal felhasználhatók az adott hónap táblájának tervezéséhez. A 12 hónaphoz kapcsolható 12 legjobb alkotás a FűFa tankertben kihelyezésre kerülő információs táblákon fog szerepelni, az alkotó nevét is feltüntetve. 

Fotó: pexels.com
Neked ajánljuk
Álmodd meg te az Európai Hulladékcsökkentési Hét legjobb magyar akciószervezőinek járó díjat! Csaknem kétezer környezetbarát jármű megvásárlását támogatja a kormány A zongorista, aki friss lombok zenéjével tölt meg egy német erdőt A jövő év elején terjesztik az Országgyűlés elé az új nemzeti környezetvédelmi programot Ilyen lett a Harley-Davidson első elektromos biciklije
Tovább a forrásra: fuveszkert.org
Vissza
Hírfolyam