Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. április 9., Erhard
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fenntartható fejlődési célok gyerekszemmel – Gondolkozz el rajta, beszélj róla, tegyél érte!

A GWP Magyarország Alapítvány SDG for kids címmel versenyt hirdet általános és középiskolás diákok számára. Olyan alkotásokat várnak, amelyek hangsúlyozzák az ENSZ fenntartható fejlődési célok fontosságát, és felhívják a figyelmet a velük kapcsolatos teendőkre.

A világ vezetői 2015 szeptemberében New Yorkban egy történelmi ENSZ-csúcstalálkozón elkötelezték magukat amellett, hogy véget vetnek a szegénységnek, megküzdenek a klímaváltozással, és harcolnak az igazságtalanság ellen. A 2030-ig tartó fenntartható fejlődési keretrendszer egy jobb jövőt kínál bolygónk egészének és emberek milliárdjainak világszerte.

A pályázat célja, hogy felébressze a diákokban a fogékonyságot a környezetünk megvédése és a fejlődési fordulat iránt, és ezáltal megértsék, hogy mit jelent ez a 17 fenntartható fejlődési cél, és mit tehetünk ezek megvalósítása érdekében.

Pályázni fotó, plakát vagy film készítésével lehet, egy pályázó több témakörben is indulhat.

  • Jelentkezés és a pályaművek beadási határideje: 2020. április 05.
  • Részletes információk és segédanyagok: gwpmo.hu/verseny
Fotó: gwpmo.hu
Neked ajánljuk
Cél a biológiai sokféleség: idén is meghirdette kertmentő pályázatát az agrártárca Virtuális sétára fel! Pepecselj illatos kencékkel! Támogassuk bátran a boldog(abb) csirkéket Járványban sem kell az egyszer használatos eszközök felé fordulni
Tovább a forrásra: gwpmo.hu
Vissza
Hírfolyam