2020. szeptember 26., Jusztina, Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ismét meghirdették az MTA Környezetvédelmi Tudományos Ifjúsági Pályadíjat

Az MTA Környezetvédelmi Tudományos Ifjúsági Pályadíjat az MTA elnöke a tudományos élet területén dolgozó fiatal kutatók környezetvédelmi kutatási eredményeinek elismerésére hozta létre.

A pályadíj célja, hogy a tudomány eszközeivel és lehetőségeivel elősegítse a lokális és globális emberi környezet megóvását, a biológiai sokszínűség védelmét, környezetbarát technológiák kifejlesztését, meghonosítását.

A pályadíj az MTA felhívására történő jelentkezés útján nyerhető el. A nyertes pályadíj oklevéllel és pénzjutalommal jár. Az elismeréshez adható jutalom összege pályadíjanként bruttó 200 000 Ft.

A 2020. évi jelentkezési felhívásban legfeljebb három pályadíj nyerhető el, amelyeket az MTA elnöke a Környezetvédelmi Világnaphoz kapcsolódóan adományoz.

  • További információ: mta.hu
  • Jelentkezési határidő: 2020. február 28., 14:00
Fotó: Takkk /Wikimedia Commons
Neked ajánljuk
Országos madárfotó-pályázat a tatai Vadlúd Sokadalom alkalmából Richard Panek: Mi a baj a gravitációval? – A talpunk alatt lapuló rejtély megoldása A baktériumok (szín)pompás fordulatot hozhatnak a divat világába Kreatív alkotások vécépapír-gurigából Kaliforniában 2035-től csak tisztán elektromos autókat lehetne forgalmazni
Tovább a forrásra: mta.hu
Vissza
Hírfolyam