2021. január 23., Rajmund, Zelma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ismét meghirdették az MTA Környezetvédelmi Tudományos Ifjúsági Pályadíjat

Az MTA Környezetvédelmi Tudományos Ifjúsági Pályadíjat az MTA elnöke a tudományos élet területén dolgozó fiatal kutatók környezetvédelmi kutatási eredményeinek elismerésére hozta létre.

A pályadíj célja, hogy a tudomány eszközeivel és lehetőségeivel elősegítse a lokális és globális emberi környezet megóvását, a biológiai sokszínűség védelmét, környezetbarát technológiák kifejlesztését, meghonosítását.

A pályadíj az MTA felhívására történő jelentkezés útján nyerhető el. A nyertes pályadíj oklevéllel és pénzjutalommal jár. Az elismeréshez adható jutalom összege pályadíjanként bruttó 200 000 Ft.

A 2020. évi jelentkezési felhívásban legfeljebb három pályadíj nyerhető el, amelyeket az MTA elnöke a Környezetvédelmi Világnaphoz kapcsolódóan adományoz.

  • További információ: mta.hu
  • Jelentkezési határidő: 2020. február 28., 14:00
Fotó: Takkk /Wikimedia Commons
Neked ajánljuk
Már lehet pályázni a Zöld Busz Programra Fejlesztik a nógrádi és a Bükk-vidéki geoparkok turizmusát Havazott a Szaharában, rég volt ilyen hideg arrafelé (videókkal) Elrendelte Biden az Egyesült Államok párizsi klímaegyezményhez való visszatérését Mitől lehet kisebb az online kereskedelem klímalábnyoma?
Tovább a forrásra: mta.hu
Vissza
Hírfolyam