2020. július 12., Dalma, Izabella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ismét meghirdették az MTA Környezetvédelmi Tudományos Ifjúsági Pályadíjat

Az MTA Környezetvédelmi Tudományos Ifjúsági Pályadíjat az MTA elnöke a tudományos élet területén dolgozó fiatal kutatók környezetvédelmi kutatási eredményeinek elismerésére hozta létre.

A pályadíj célja, hogy a tudomány eszközeivel és lehetőségeivel elősegítse a lokális és globális emberi környezet megóvását, a biológiai sokszínűség védelmét, környezetbarát technológiák kifejlesztését, meghonosítását.

A pályadíj az MTA felhívására történő jelentkezés útján nyerhető el. A nyertes pályadíj oklevéllel és pénzjutalommal jár. Az elismeréshez adható jutalom összege pályadíjanként bruttó 200 000 Ft.

A 2020. évi jelentkezési felhívásban legfeljebb három pályadíj nyerhető el, amelyeket az MTA elnöke a Környezetvédelmi Világnaphoz kapcsolódóan adományoz.

  • További információ: mta.hu
  • Jelentkezési határidő: 2020. február 28., 14:00
Fotó: Takkk /Wikimedia Commons
Neked ajánljuk
Sikeres volt a villanyautók vásárlását támogató pályázat Madagaszkár – A kaméleonok földje Úgy tűnik, a ragadós dallamok a madárfüleknek sem ismeretlenek Az Európai Bizottság elnökéhez fordult segítségért Áder János A kihalás szélén áll a makifélék csaknem egyharmada, az északi simabálna és a mezei hörcsög is
Tovább a forrásra: mta.hu
Vissza
Hírfolyam