2020. június 3., Klotild
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A víz arcai – Fotópályázat osztályoknak

Az MI6 Nkft. a hazai víziközműcégek támogatásával ingyenes pályázatot hirdet. 

A pályázaton alsós, felsős és középiskolás osztályok vehetnek részt víz vonatkozású, fenntarthatósági témájú fotó, fotósorozat vagy fotókollázs beküldésével.

A fotó vagy fotókollázs lehet egy csöpögő csap vagy egy zuhany vs. kád fotó is, ill. lehet korábbi (nyaralási, túrázós stb.) képeket is használni! Lehetséges (de nem kötelező) altémák: csapvízhasználat, csatornahasználat, esővíz-hasznosítás, tudatos öntözés, vízi élőhelyek, akiknek a tiszta vizet köszönhetjük. A kép szólhat egy témáról, de megjeleníthet egy folyamatot, egy történetet vagy egy előtte-utána vagy múlt-jövő állapotot is.

„Beszéljétek meg osztályotokkal, vitassátok meg (akár Skype-on), hogy melyik a legjobb fotó vagy fotókollázs és miért” – buzdítják a diákokat a pályázat kiírói.

A versenyen való részvételhez az iskola és az osztály alapadataival a www.mi6.hu/verseny oldalon kell regisztrálni. 

Fotó: mi6.hu
Neked ajánljuk
Új pályázat a zöld és high-tech magyar vállalkozásokért Az internetre költözik a zöldülők vására Új magyar természetfilm: Kalandjaim a parányok világában (filmelőzetes) Önkéntes tűzoltók segítettek Letenyén A koronavírus tovább fokozta a thaiföldi szemétkrízist
Tovább a forrásra: mi6.hu
Vissza
Hírfolyam