2020. augusztus 14., Marcell
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Muzsikál az erdő – gyermekrajzpályázat

A Muzsikál az Erdő Alapítvány a „Muzsikál az erdő” 2020. évi rendezvénysorozatának keretein belül gyermekrajzpályázatot hirdet.

Várják minden alkotó kedvű óvodás, illetve alsó tagozatos gyermek pályázatát, akiknek az alkotásai összhangban vannak a rendezvénysorozat szellemiségével.  A „Muzsikál az erdő” alapgondolata a természeti környezettel való harmonikus együttélés megvalósíthatóságának, s ezen harmónia fenntarthatóságának hitéből táplálkozik.

„Engedjétek szabadon a fantáziátokat! Rajzoljatok, fessetek, mutassátok meg, hogy Ti milyennek látjátok az erdőt.”

„A »Muzsikál az erdő« rendezvényekkel szeretnénk, ha minél többen felfigyelnétek arra, hogy mekkora érték az erdő, a tiszta környezet” – fogalmaznak a rendezvények és a hozzájuk kapcsolódó pályázat szervezői. A rendezvénysorozat fő célja a környezettudatos életmód népszerűsítése, a fenntarthatóságra nevelés az erdő, a művészetek és a zene erejével.

A  rajzok technikája szabadon választott, a kiírók A4-es méretű pályaműveket várnak.

Neked ajánljuk
Klímaváltozás a városomban – Békési rajz- és fotópályázat Horvátországban 2 perc alatt fogyott el a villanyautó-vásárlásra járó támogatás Régi biciklikből utcanévtáblák Pihentető zene éneklő madarakkal (zenés videó) A végtelen hullámok csillogó szépsége
Tovább a forrásra: muzsikalazerdo.hu
Vissza
Hírfolyam