2020. november 27., Virgil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Muzsikál az erdő” – irodalmi pályázat

A Muzsikál az Erdő Alapítvány irodalmi pályázatot hirdet a „Muzsikál az erdő” 2020. évi rendezvénysorozata alkalmából.

Olyan alkotói pályázatokat várnak, amelyek összhangban állnak a rendezvénysorozat szellemiségével. A „Muzsikál az erdő” alapgondolata a természeti környezettel való harmonikus együttélés megvalósíthatóságának, s ezen harmónia fenntarthatóságának hitéből táplálkozik.

„Hosszú távon fenntartható, boldog emberi lét csak a természettel harmóniában képzelhető el. Hitünk szerint ez csak úgy valósulhat meg, ha életünk négy legfontosabb dimenzióját – társadalmi élet, gazdaság, környezetvédelem, kulturális-művészeti élet – összehangoljuk, harmonizáljuk.”

Két életkori kategóriában lehet pályázni:

A felnőttektől olyan irodalmi alkotásokat várnak, amelyekben megjelenik az erdő és a zene kapcsolata. Az irodalmi alkotások műneme és műfaja szabadon választható. Terjedelmi korlát lírai mű esetén 2 oldal, epika esetén 10, dráma esetén 50 oldal 12-es betűmérettel, másfeles sorközzel.

A gyermekek (8–18 éves korig) mesékkel pályázhatnak, legfeljebb 3 oldal terjedelemben. A témát a „Muzsikál az erdő” szellemiségéből meríthetnek, amelyhez a „Muzsikál az erdő” gyermekrajzpályázat 3 korábbi alkotása ad támpontot. 

  • A művek beküldési határideje: 2020. május 15.
  • Díjazás: wellneshétvégék, tárgyjutalmak
  • További információ: www.muzsikalazerdo.hu
Neked ajánljuk
Több mint nyolcvanezer üveg Béres-cseppet kaptak a pedagógusok A fürdőszobában is van tér az újrahasznosításra „Legyünk környezettudatosak karácsonykor is!” – kreatív ötletpályázat A kakaó flavonoidjai fokozhatják az agy oxigénellátását A nap- és a szélenergia lesz 2025-re a világ legnagyobb energiatermelője?
Tovább a forrásra: muzsikalazerdo.hu
Vissza
Hírfolyam