Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. május 25., Orbán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Azért szeretem a Balatont, mert…” – Kultkikötő rajzpályázat

A Kultkikötő legénysége rajzpályázatot hirdet óvodás és általános iskolás korosztály részére, hogy a gyerekek segítségével, az ő szemüvegükön keresztül mutathassák meg a Balaton ezer arcát és azt, hogy ahányan vagyunk, annyi okunk van szeretni a magyar tengert.  

Ahányan vagyunk, annyi oka lehet annak, hogy szívünkbe zártuk a magyar tengert! Meséld el egy rajzban, hogy szerinted mi a legjobb a Balatonban, miért szeretsz, miért szerettél, és miért szeretnél (már végre) ott lenni? – teszik fel a kérdést a gyerekeknek a pályázat kiírói.

A pályázatra óvodások és általános iskolások jelentkezését várják (a 3–6, 6–9 és 9–12 éves korcsoport rajzai külön kerülnek értékelésre). A pályázatra A4-es vagy A3-as méretű, bármilyen technikával készült rajzzal vagy festménnyel lehet jelentkezni.

Fotó: kultkikoto.hu
Neked ajánljuk
Klímabarát díjra pályázhatnak az önkormányzatok Új pályázat a zöld és high-tech magyar vállalkozásokért Anya és lánya szerelemprojektje ez a különleges, magyar márka A mindig friss konyhai fűszernövények titkai Rengeteg halálos áldozatot követelt az Amphan-ciklon
Tovább a forrásra: kultkikoto.hu
Vissza
Hírfolyam