2020. november 26., Virág
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Azért szeretem a Balatont, mert…” – Kultkikötő rajzpályázat

A Kultkikötő legénysége rajzpályázatot hirdet óvodás és általános iskolás korosztály részére, hogy a gyerekek segítségével, az ő szemüvegükön keresztül mutathassák meg a Balaton ezer arcát és azt, hogy ahányan vagyunk, annyi okunk van szeretni a magyar tengert.  

Ahányan vagyunk, annyi oka lehet annak, hogy szívünkbe zártuk a magyar tengert! Meséld el egy rajzban, hogy szerinted mi a legjobb a Balatonban, miért szeretsz, miért szerettél, és miért szeretnél (már végre) ott lenni? – teszik fel a kérdést a gyerekeknek a pályázat kiírói.

A pályázatra óvodások és általános iskolások jelentkezését várják (a 3–6, 6–9 és 9–12 éves korcsoport rajzai külön kerülnek értékelésre). A pályázatra A4-es vagy A3-as méretű, bármilyen technikával készült rajzzal vagy festménnyel lehet jelentkezni.

Fotó: kultkikoto.hu
Neked ajánljuk
Már lehet pályázni az elektromoskerékpár-vásárlás támogatására Ollókat elő – barkácsoljunk a hulladékcsökkentés jegyében! Mennyire muzikálisak az éhes majmok? Komoly veszélyt jelentenek az özönnövények az őshonos gyepes élőhelyekre Olvasnivalóval könnyíti a járványhelyzetet két könyvkiadó
Tovább a forrásra: kultkikoto.hu
Vissza
Hírfolyam