2021. január 24., Timót
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nem mind mérges, ami fekete – rajzpályázat

Az MME Kétéltű- és Hüllővédelmi Szakosztálya – hagyományaihoz hűen – 2020-ban is rajzpályázatot hirdet. Pályázni az év hüllője, a keresztes vipera megalkotásával, illetve melanisztikus – azaz fekete – erdei siklók, kockás siklók, vízisiklók rajzaival lehet.

A rajzpályázat célja, hogy javítson e ritka, különleges állatok megítélésén, és minél több emberben tudatosítsa: nem kell félni tőlük!

A Magyar Madártani Egyesület minden alkotókedvű gyermek és felnőtt jelentkezését várja! Az elkészült rajzok 5 kategóriában kerülnek értékelésre: óvodás, alsó és felső tagozatos, középiskolás és felnőtt kategóriában, amelyekben az első három legjobbnak ítélt pályamunka kerül díjazásra. 

Minden kategória díjazottja a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület által felajánlott, az év hüllőjéhez kapcsolódó nyereményben részesül.

  • A kiírók papíron, kézzel készített rajzokat fogadnak el beszkennelt változatban. (Alkalmazható technikák: ceruza, toll, zsírkréta, vízfesték, filctoll vagy ezek ötvözése.)
  • A pályázatok beküldési határideje: 2020. május 30.
  • További információ a pályázatról, illetve segítség a rajzokhoz: www.mme.hu
Az év hüllője, a keresztes vipera Fotó: Józef Kazimierz Sokołowski/Wikimedia Commons
Neked ajánljuk
Már lehet pályázni a Zöld Busz Programra Fejlesztik a nógrádi és a Bükk-vidéki geoparkok turizmusát Havazott a Szaharában, rég volt ilyen hideg arrafelé (videókkal) Elrendelte Biden az Egyesült Államok párizsi klímaegyezményhez való visszatérését Mitől lehet kisebb az online kereskedelem klímalábnyoma?
Tovább a forrásra: mme.hu
Vissza
Hírfolyam