2020. november 29., Taksony
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Legyünk kreatívak hulladékból!”

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) ötletpályázatot hirdetett a szellemi tulajdon világnapja alkalmából.

Április 26-a a szellemi tulajdon világnapja. A világnap kapcsán kiírt újabb fenntarthatósági pályázat azt az üzenetet szeretné mindenkihez eljuttatni, hogy mai választásaink határozzák meg a holnapot. A Föld az otthonunk, vigyáznunk kell rá! – emelte ki Boros Anita építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkár.

A pályázat célja, hogy díjazza a haszontalannak tűnő, kidobásra szánt termékek alkotások formájában történő újrahasznosítását, hogy azok kreatív felhasználással új értelmet nyerve értékké váljanak.

A pályázaton bárki részt vehet, a pályaműveket 2020. június 1-jéig várják. A beérkezett pályázatokat a Boros Anita államtitkár által felkért bizottság értékeli majd. Az első helyezett 100 ezer forint, a második 70 ezer forint, a harmadik 50 ezer forint értékű jutalomban részesül.

Neked ajánljuk
Már lehet pályázni az elektromoskerékpár-vásárlás támogatására Vádló tekintetek kereszttüzében A fürdőszobában is van tér az újrahasznosításra Újabb jelentős acélgyár vált napenergiára Orvosi eszközökkel támogatja az egészségügyet a MOB és a Magyar Vöröskereszt
Tovább a forrásra: kormany.hu
Vissza
Hírfolyam