2021. január 24., Timót
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Készíts időkapszulát az újrahasznosítás jegyében!

Vegyél részt a Cycle ötletes kezdeményezésében – hiszen a lelkednek is jóleshet, ha egy kis időre az érdeklődő és együtt érző utókor szemszögéből tekintesz a járvánnyal járó megpróbáltatásokra.

Időkapszula-kihívást indított el a világ első, szennyvíziszapból készülő tisztítószere. A Cycle tisztítószerek és palackjaik is újrahasznosítással készülnek, ez adta a kampány alapötletét – írja a Player.

A játék célja, hogy előhívja az emberek kreativitását, és átadja azt a filozófiát, amely szerint minden újragondolható és minden újrahasznosítható: mindez csak nézőpont és találékonyság kérdése.

Az országos időkapszula-kihíváshoz most bárki csatlakozhat. Ehhez nem kell mást tennünk, mint a kiürült tisztítószeres palackból áttervezett időkapszulába helyezni az erre az időszakra jellemző tárgyainkat és jó élményeinket, lezárni a palackot, és lefényképezni vagy videófelvételt készíteni, majd elrejteni egy olyan helyen, ahol biztonságban, környezetkárosítás nélkül fennmaradhat, hogy pár év – vagy évtized – múlva rátalálhassunk és rácsodálkozhassunk.

Aki a #generationrecycle hashtaggel feltölti az időkapszulájáról készült képet vagy videót saját Facebook- vagy Instagram-oldalának egyikére, az egy játékban is részt vehet, amely során 10 darab Cycle nyereménycsomagot sorsolnak ki a szervezők.

Újrahasznosítási DIY ötlet otthonra – Cycle Időkapszula-kihívás Forrás: Inspirációk Csorba Anitától/youtube.com

További információt a kihívás Facebook-oldalán találhatnak az érdeklődők.

Neked ajánljuk
Mihez kezdhetsz az összegyűlt csomagolópapírokkal? Fejlesztik a nógrádi és a Bükk-vidéki geoparkok turizmusát Havazott a Szaharában, rég volt ilyen hideg arrafelé (videókkal) Elrendelte Biden az Egyesült Államok párizsi klímaegyezményhez való visszatérését Mitől lehet kisebb az online kereskedelem klímalábnyoma?
Tovább a forrásra: player.hu
Vissza
Hírfolyam