2020. november 27., Virgil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Még lehet jelentkezni a Climate KIC oktatási programjára

A Pioneers into Practice (PIP) a Climate-KIC 20 európai országban zajló kiemelt szakmai oktatási programja, amely egy innovatív tanulási keretrendszerre épül.

A program azonosítja és összekapcsolja a különböző területek képviselőit, és felruházza a résztvevőket rendszerinnovációs tudással és képességekkel, valamint friss látásmódot és szakértelmet nyújt innovációk megvalósításához. A program kiterjed az ipar, a kisvállalkozások, az egyetemek, a kutatóintézetek, az önkormányzatok, a kormányzat és a nonprofit szervezetek szakembereire és szervezeteire – írja a Greenfo.

A június és december közötti időszakban a szakértők részt vesznek egy e-learningen, workshopokon, csoportfeladatokban és egy 4-6 hetes placementen hazai vagy külföldi fogadó szervezetnél.

A kiírók a szakértőktől angol nyelvű szakmai önéletrajzot kérnek, a fogadó szervezetektől pedig annak a feladatnak a rövid leírását, amit a külföldről hazánkba érkező szakértők 4-6 hét alatt el tudnak látni.

  • Meghosszabbított jelentkezési határidő:
    a szakértők számára 2020. június 1.
    a fogadó szervezeteknek 2020. június 16-ig
  • További információ: pioneers.climate-kic.org
Neked ajánljuk
Már lehet pályázni az elektromoskerékpár-vásárlás támogatására A fürdőszobában is van tér az újrahasznosításra „Legyünk környezettudatosak karácsonykor is!” – kreatív ötletpályázat A kakaó flavonoidjai fokozhatják az agy oxigénellátását A nap- és a szélenergia lesz 2025-re a világ legnagyobb energiatermelője?
Tovább a forrásra: greenfo.hu
Vissza
Hírfolyam