2021. július 31., Oszkár
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Környezetbarát csomagolási pályázatot hirdet az Easy Fresh

A vállalkozás környezetbarát, minél kevesebb hulladékkal járó, de szalagos válogatás esetén is biztonságos csomagolási megoldásokat keres.

A Fresh család folyékony termékeinek szállítása nem egyszerű a termék súlya és folyékony jellege miatt. A környezetvédelmi megfontolások, hulladékcsökkentési lehetőségek mellett a webshopból rendelt termékeket szállító futárcégek futószalagján történő ütközésektől való védelemre is megoldást kell nyújtaniuk – fogalmaz a pályázati kiírás.

Olyan megoldásokat keresnek, ahol környezetbarát módon tudják becsomagolni a termékeiket úgy, hogy azokat biztonságosan tudják szállítani.

A vállalkozás a már bejövő ötletek alapján tervez papírból készült távtartók használatával kísérletezni, illetve újrahasznosított papírból készült dobozt és papíralapú (kaucsukragasztós) ragasztószalagot használni.

A részletes pályázati kiírás az easyfresh.hu oldalon érhető el.

Fotó: Easy Fresh/facebook.com
Neked ajánljuk
Digitális agrárforradalom Magyarországon Íme, a négy új természeti Világörökség-helyszín (képekkel) Csodák szigete, Madagaszkár (természetfilm) Környezetvédelmi megfontolásokból betiltják a nagy teljesítményű számítógépek árusítását több amerikai államban Rekordösszegben bocsátott ki zöldkötvényt a Hell
Tovább a forrásra: easyfresh.hu
Vissza
Hírfolyam