2021. június 15., Jolán, Vid
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Neptunus és a víz nélküli világ – Írd meg a folytatást!

A „Neptunus és a víz nélküli világ” című képregény főhősét, a már visszavonult Neptunust felkeresi Maya és Arno, mert isteni segítség kell a világszintű vízügyi válság megoldásához. Arra kérik a tengeristent, hogy térjen vissza, tegye félre korábbi csalódottságát, és segítsen az emberiségen. De hogy folytatódik a történet? A kiírók 15–39 év közötti pályázók ötleteit várják.

A képregény véget ér, de a feladatok nem. Olvasd végig a képregényt, és segíts a folytatásban. Szerinted, miután Maya elmesélte álmát Arnónak, mi az első dolguk a vizek megmentése érdekében? Ha most felkeresnék Neptunust, mit kérnének tőle? Szerinted hol kell kezdeni a munkát, mit kell először megoldani?

Foglalkozzon Neptunus a csapvízzel vagy a csatornahasználattal? Esetleg a víz újrahasznosításán legyen a hangsúly, vagy inkább a vizes élőhelyeinken javítsunk? Te mire helyeznéd a hangsúlyt?

Írj erről maximum 1500  karakterben egy rövid történetet. A témája mindenképpen továbbra is a víz és a fenntarthatóság legyen. Fontos, hogy a kiírók nem képregény-forgatókönyveket, hanem történeteket várnak, amelyeket el lehet mesélni maximum 2-4
képregényoldalon. Tehát ne bontsd képkockákra a történetedet! 

  • Részvételi korhatár: 15–39 év
  • Pályázási határidő: 2020. június 30.
  • További információ: www.gwpmo.hu/verseny/
Neked ajánljuk
6 milliárd forintos geotermiapályázat az ITM-től Képek a napfogyatkozásról (képgaléria és videó) Túl a láthatáron – Magyar földön, magyar ég alatt... 2021 (természetfilm) Románia tovább küzd az illegális szemétimport ellen Uniós oltalmat kapott két balatoni hal
Tovább a forrásra: gwpmo.hu
Vissza
Hírfolyam