2021. június 23., Zoltán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Számodra mit jelent az utazás? Mondd el fotóban!

A nemzetközi LensCulture magazin legújabb tematikus fotópályázata az Utazások témakörében várja a jelentkezőket a világ minden tájáról. A nyertesek a pénznyeremény mellett a neves Paris Photo kiállítással egy időben állíthatják ki műveiket Párizsban.

A neves LensCulture magazin minden évben több témában várja az amatőr és profi fotósok jelentkezését, ezúttal Utazások témában.

Számodra mit jelent az utazás? Fotó: Shutterstock

A karantén alatt mindenki rengeteg időt töltött otthon, és ezen a nyáron igencsak megváltoztak az utazási lehetőségeink.

A fotópályázaton szabadon értelmezhető a megadott téma, lehet akár egy elképzelt, akár egy valós utazás, esetleg egy korábbi kaland, egy gyönyörű táj, illetve város emléke, vagy akár izgalmas hazai úti célok vizuális lenyomata.

A jelentkezés egy kép esetén ingyenes, ha több fotóval szeretnénk pályázni, akkor nevezési díjas, de cserébe részletes szakmai véleményt is kaphatunk a nevezett pályaműveinkről.

A nemzetközi zsűri sikeres fotósokból és képszerkesztőkből áll, akik izgatottan várják a nevezéseket augusztus 19-ig.

A pályázatra jelentkezni ezen a linken lehet.

Neked ajánljuk
Rajzpályázat a barlangok világnapja alkalmából Imádják az elektromos autókat a magyarok Online kvíz az európai zöld megállapodásról 1 milliárd dolláros összefogás indíthatja be a megújuló befektetéseket a világ elmaradott térségeiben A biogazdálkodás 2050-re egész Európa élelmiszerigényét fedezheti
Tovább a forrásra: lensculture.com
Vissza
Hírfolyam