2020. december 5., Vilma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Számodra mit jelent az utazás? Mondd el fotóban!

A nemzetközi LensCulture magazin legújabb tematikus fotópályázata az Utazások témakörében várja a jelentkezőket a világ minden tájáról. A nyertesek a pénznyeremény mellett a neves Paris Photo kiállítással egy időben állíthatják ki műveiket Párizsban.

A neves LensCulture magazin minden évben több témában várja az amatőr és profi fotósok jelentkezését, ezúttal Utazások témában.

Számodra mit jelent az utazás? Fotó: Shutterstock

A karantén alatt mindenki rengeteg időt töltött otthon, és ezen a nyáron igencsak megváltoztak az utazási lehetőségeink.

A fotópályázaton szabadon értelmezhető a megadott téma, lehet akár egy elképzelt, akár egy valós utazás, esetleg egy korábbi kaland, egy gyönyörű táj, illetve város emléke, vagy akár izgalmas hazai úti célok vizuális lenyomata.

A jelentkezés egy kép esetén ingyenes, ha több fotóval szeretnénk pályázni, akkor nevezési díjas, de cserébe részletes szakmai véleményt is kaphatunk a nevezett pályaműveinkről.

A nemzetközi zsűri sikeres fotósokból és képszerkesztőkből áll, akik izgatottan várják a nevezéseket augusztus 19-ig.

A pályázatra jelentkezni ezen a linken lehet.

Neked ajánljuk
Ültess ökokertet az iskola udvarára! Indul a pályázat az egyszer használatos műanyagok helyettesítésére Egy változékony freskó figyelmeztet a klímaváltozással kapcsolatos felelősségünkre Az Európai Központi Banknál is érik a zöldfordulat, de ennek nem mindenki örül A világon elsőként engedélyezték mesterséges csirkehús értékesítését Szingapúrban
Tovább a forrásra: lensculture.com
Vissza
Hírfolyam