2021. június 24., Iván
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Klímaváltozás a városomban – Békési rajz- és fotópályázat

Békés Város Önkormányzata a 'Zöld 14' Békés-Bihor Eurorégió Fenntartható Fejlődéséért Egyesülettel közösen rajzpályázatot hirdet Békés város és térségének óvodásai, általános és középiskolásai részére.

Rajzpályázat óvodások, általános és középiskolások számára

A pályázat tárgya egy figyelemfelkeltő rajz, festmény, plakát, montázs vagy egyéb kézzel alkotott pályamű elkészítése a felhívásban található témakörökben, melyek ide kattintva érhetők el. A rajzhoz csatolandó pályázati adatlap innen tölthető le.

Fotópályázat általános és középiskolások részére

Békés város és térségének általános és középiskolái részére fotópályázat kerül kiírásra, melynek részletes felhívása ide kattintva érhető el. A fotóhoz csatolandó adatlap innen tölthető le.

A pályázatokat legkésőbb 2020. október 30-ig lehet benyújtani. Az eredmények kihirdetése 2020. november 16-át követően a bekesvaros.hu/klimatudatosbekes és a facebook.com/klimatudatosbekes oldalakon történik meg.

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Imádják az elektromos autókat a magyarok Hogyan nőtt a fejünkre a műanyag? Reményt hozó műalkotások az óceántól eltérített műanyagokból A Vöröskereszt munkatársait látja vendégül a Gyulai Várfürdő Csaknem ötven fokra melegedett a talaj Szibériában
Tovább a forrásra: bekesikultura.hu
Vissza
Hírfolyam