2020. szeptember 19., Vilhelmina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újra itt a Komposztáló-szépségverseny

Minden év szeptemberének első hetétől lehet nevezni a JÖN Alapítvány „Ne égess, komposztálj!” című őszi kampányában meghirdetett igazán egyedi szépségversenyre. 

A regisztrációs űrlap kitöltésével és a komposztról készült kép beküldésével bárki indulhat az eseményen. A JÖN Alapítvány szeptembertől október hónap végéig várja a beérkező nevezéseket, ami után

november 1-jével megkezdődik a verseny Magyarország legszebb, leghasznosabb, legnagyobb, legtermékenyebb lakossági komposztálójának díjáért.

A versenyen részt vehetnek természetes személyek, cégek, önkormányzatok, közintézmények (például iskolák), társasházak; kerti és gilisztakomposzttal is lehet nevezni.

A nevezési időben beérkezett versenyzők komposztálójáról készült képek felkerülnek a III. Komposztáló-szépségverseny közösségi felületére, ahol a látogatók november 1-jétől 30-ig a nekik leginkább tetsző komposztálókra szavazhatnak. Az eredmény december 1-jén, az online felületen kerül kihirdetésre.

I. Komposztáló-szépségverseny nyertese a Cinege Tanya Fotó: jonalapitvany.hu
Neked ajánljuk
Újra itt az ősz, de kár lenne emiatt füstölögni Szabó Adrienn: Magyar superfood Az elmúlás is lehet fenntarthatóbb Így tároljuk a zöldséget és gyümölcsöt, hogy ne vesszenek kárba Az Európai Bizottság bemutatta új éghajlatvédelmi tervét
Tovább a forrásra: jonalapitvany.hu
Vissza
Hírfolyam