2021. június 15., Jolán, Vid
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újra itt a Komposztáló-szépségverseny

Minden év szeptemberének első hetétől lehet nevezni a JÖN Alapítvány „Ne égess, komposztálj!” című őszi kampányában meghirdetett igazán egyedi szépségversenyre. 

A regisztrációs űrlap kitöltésével és a komposztról készült kép beküldésével bárki indulhat az eseményen. A JÖN Alapítvány szeptembertől október hónap végéig várja a beérkező nevezéseket, ami után

november 1-jével megkezdődik a verseny Magyarország legszebb, leghasznosabb, legnagyobb, legtermékenyebb lakossági komposztálójának díjáért.

A versenyen részt vehetnek természetes személyek, cégek, önkormányzatok, közintézmények (például iskolák), társasházak; kerti és gilisztakomposzttal is lehet nevezni.

A nevezési időben beérkezett versenyzők komposztálójáról készült képek felkerülnek a III. Komposztáló-szépségverseny közösségi felületére, ahol a látogatók november 1-jétől 30-ig a nekik leginkább tetsző komposztálókra szavazhatnak. Az eredmény december 1-jén, az online felületen kerül kihirdetésre.

I. Komposztáló-szépségverseny nyertese a Cinege Tanya Fotó: jonalapitvany.hu
Neked ajánljuk
Maszkok hatalmas tömegei szennyezik az óceánokat Képek a napfogyatkozásról (képgaléria és videó) Túl a láthatáron – Magyar földön, magyar ég alatt... 2021 (természetfilm) Románia tovább küzd az illegális szemétimport ellen Uniós oltalmat kapott két balatoni hal
Tovább a forrásra: jonalapitvany.hu
Vissza
Hírfolyam