2020. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szeretem az állatokat! – HomeCamp rajzpályázat

A Budapesti Művelődési Központ „Szeretem az állatokat!” címmel online rajzpályázatot hirdetett óvodásoknak és kisiskolásoknak.

Az intézmény a koronavírus „időszámítása idején” online táborral segített a családoknak. Szerdánként a Természeti Kisokos program segítségével, virtuálisan látogathattak el a gyerekek a Vácrátóti Botanikus Kertbe, a Budakeszi Vadasparkba,  az Állat- és  Növénykertbe, a Tropicáriumba vagy éppen a Hérosz Állatotthonba.

A táborozásba bekapcsolódó gyerekek mellett most azok munkáit is várják, akik élőben tekintették meg kedvenc állatukat, vagy nyáron találkoztak vele, és szívesen megörökítik, vagy már le is rajzolták ezt az örömteli pillanatot.

A pályázatra 5 és 10 év közötti gyerekek nevezhetnek, zsírkréta- vagy akvarelltechnikával készített rajzaikkal. A rajzverseny kategóriái a következők: Vadállatok – állatkerti, vadasparki és erdei-mezei állatok; Vízi és vízparti állatok; Háziállatok, kertlakók, hobbiállatok.

  • Beküldési határidő: 2020. szeptember 12. éjfél.
  • További információ: bmknet.hu
Fotó: bmknet.hu
Neked ajánljuk
2020. évi Európai Mobilitási Hét – Kreatív pályázat Országos madárfotó-pályázat a tatai Vadlúd Sokadalom alkalmából Amikor a találékonyság és a természet találkozik: szél hajtotta szörnyetegek ejtenek ámulatba Hollandia tengerpartjain ENSZ-közgyűlés: Brazília kikéri magának, Kína elkötelezett a klímavédelem mellett Elindult az illegális hulladék felszámolására indított program kistelepülési szakasza
Tovább a forrásra: bmknet.hu
Vissza
Hírfolyam