2021. február 25., Géza
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szeretem az állatokat! – HomeCamp rajzpályázat

A Budapesti Művelődési Központ „Szeretem az állatokat!” címmel online rajzpályázatot hirdetett óvodásoknak és kisiskolásoknak.

Az intézmény a koronavírus „időszámítása idején” online táborral segített a családoknak. Szerdánként a Természeti Kisokos program segítségével, virtuálisan látogathattak el a gyerekek a Vácrátóti Botanikus Kertbe, a Budakeszi Vadasparkba,  az Állat- és  Növénykertbe, a Tropicáriumba vagy éppen a Hérosz Állatotthonba.

A táborozásba bekapcsolódó gyerekek mellett most azok munkáit is várják, akik élőben tekintették meg kedvenc állatukat, vagy nyáron találkoztak vele, és szívesen megörökítik, vagy már le is rajzolták ezt az örömteli pillanatot.

A pályázatra 5 és 10 év közötti gyerekek nevezhetnek, zsírkréta- vagy akvarelltechnikával készített rajzaikkal. A rajzverseny kategóriái a következők: Vadállatok – állatkerti, vadasparki és erdei-mezei állatok; Vízi és vízparti állatok; Háziállatok, kertlakók, hobbiállatok.

  • Beküldési határidő: 2020. szeptember 12. éjfél.
  • További információ: bmknet.hu
Fotó: bmknet.hu
Neked ajánljuk
Ismét lehet pályázni az elektromoskerékpár-támogatásra Onine előadás a tyúktartás, a méhlegeltetés és a komposztálás rejtelmeiről Nagyszabású faültetésért kampányol két brazil művész (videóval) Folyamatos fűtés helyett ügyes praktikákkal is melegen tarthatjuk az otthonunkat DNS-adatbank az illegális állatkereskedelem megakadályozására
Tovább a forrásra: bmknet.hu
Vissza
Hírfolyam