2021. október 25., Bianka, Blanka
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szeretem az állatokat! – HomeCamp rajzpályázat

A Budapesti Művelődési Központ „Szeretem az állatokat!” címmel online rajzpályázatot hirdetett óvodásoknak és kisiskolásoknak.

Az intézmény a koronavírus „időszámítása idején” online táborral segített a családoknak. Szerdánként a Természeti Kisokos program segítségével, virtuálisan látogathattak el a gyerekek a Vácrátóti Botanikus Kertbe, a Budakeszi Vadasparkba,  az Állat- és  Növénykertbe, a Tropicáriumba vagy éppen a Hérosz Állatotthonba.

A táborozásba bekapcsolódó gyerekek mellett most azok munkáit is várják, akik élőben tekintették meg kedvenc állatukat, vagy nyáron találkoztak vele, és szívesen megörökítik, vagy már le is rajzolták ezt az örömteli pillanatot.

A pályázatra 5 és 10 év közötti gyerekek nevezhetnek, zsírkréta- vagy akvarelltechnikával készített rajzaikkal. A rajzverseny kategóriái a következők: Vadállatok – állatkerti, vadasparki és erdei-mezei állatok; Vízi és vízparti állatok; Háziállatok, kertlakók, hobbiállatok.

  • Beküldési határidő: 2020. szeptember 12. éjfél.
  • További információ: bmknet.hu
Fotó: bmknet.hu
Neked ajánljuk
Október 25-ig lehet szavazni az ország kedvenc kilátójára és turistaházára Újra Zöld Kalandozásokra hív a Humusz Fából vas... kés?! Kék Bolygó Podcast: 9 G-vel repülünk Tarjánban is ültettek fákat a településfásítási programon belül
Tovább a forrásra: bmknet.hu
Vissza
Hírfolyam