2021. június 16., Jusztin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Fiatalokkal a fenntarthatóságért” – pályázat középiskolásoknak és egyetemistáknak

A fiatalok világnapja alkalmából, „Fiatalokkal a fenntarthatóságért” címmel kreatív poszterek készítésére ösztönző pályázatot hirdetett az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Az ENSZ augusztus 12-ét a fiatalok nemzetközi napjának nevezte ki. A világnapnak és ehhez kapcsolódóan a szaktárca legújabb fenntarthatósági pályázatának is az a célja, hogy a fiatalok hallathassák a hangjukat, és megnyilvánulhassanak olyan fontos kérdésekben, mint a környezetvédelem vagy a fenntarthatóság – emelte ki Boros Anita építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkár. 

A kreatív posztereken keresztül a fiatalok is bemutathatják, hogyan óvják a környezetüket, és mit tesznek azért, hogy fenntarthatóbbá tegyék a mindennapjaikat.

A pályázatra középiskolás és egyetemista fiatalok jelentkezését várják. A pályaműveket meghosszabbított határidővel 2020. október 30-ig lehet benyújtani elektronikus formában a pályázatkezelő e-mail-címére: fenntarthatosag@emi.hu.

A beérkezett pályaműveket szakmai bizottság értékeli majd, az első három helyezett vásárlási utalványt kap.

  • A részletes pályázati kiírás elérhető az EMMI oldalán, ezen a linken.
Neked ajánljuk
Ingyenes startup-dizájntáborra pályázhatnak a középiskolások Ingyenes startup-dizájntáborra pályázhatnak a középiskolások Imádják az elektromos autókat a magyarok Magyarországon teszteli az új csomagolási fejlesztését a Coca-Cola A nyomtatható és újrahasznosítható telefonok vethetnek véget a nyersanyagpazarlásnak
Tovább a forrásra: emi.hu
Vissza
Hírfolyam