2020. október 20., Vendel
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Országos rajzpályázatot indít a Debreceni Állatkert

A beérkezett alkotások közül a szakmai zsűri közreműködésével kiválasztott első három helyezett, továbbá az intézmény közösségi oldalán megszavazott közönségdíjas alkotás részesül majd a csoportos állatkerti látogatást, valamint vidámparki kalandokat jelentő díjazásban.

A Nagyerdei Kultúrpark a járványügyi helyzetben is több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására.

A tanulók feleleveníthetik az előző tanévben vagy a szünidőben megélt állatkerti élményeiket, ezért a szervezők országos iskolai rajzpályázatot hirdetnek Álmaim állatkertje címmel.

Az ország bármely iskolájából lehet jelentkezni, osztályonként egy átélt vagy elképzelt állatkerti élményeket illusztráló alkotással.

A rajzok bármilyen technikával készülhetnek, például ceruzával, filctollal, zsírkrétával, festékkel, mérete azonban csak A/4-es lehet. A pályamunkákat postán lehet elküldeni, vagy személyesen az állatkerti pénztárnál leadni nyitvatartási időben, december 11-ig.

Az intézmény telefonon fogja értesíteni a nyerteseket, ezért kéri, hogy a pályamunka hátoldalán vagy a leadott anyag mellékletében a pontos név és cím mellett telefonos elérhetőség is szerepeljen.

Bővebb információk a www.zoodebrecen.hu weboldalon találhatók.

Neked ajánljuk
Neked ki az „ételhősöd”? – Rajzverseny az élelmezési világnap alkalmából Neked ki az „ételhősöd”? – Rajzverseny az élelmezési világnap alkalmából A Digitális Diákszéf mobilalkalmazásban is ismerkedhetnek a fenntarthatósággal az általános iskolások Lehet egy eldobható pelenka fenntartható? Elképesztő mennyiségű apró műanyagot juttatunk a környezetbe
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam