2021. október 28., Simon, Szimonetta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Magyarázd el érthetően, mi történik körülöttünk a klímaváltozás következményeként!

A TEDxDanubia és az E.ON videópályázatot hirdetett.

„Gondolkodj el rajta, mit jelenítenél meg egy videóban a klímaváltozással kapcsolatban, annak következményeiről, vagy a fenntarthatósággal kapcsolatban! Készíts egy legalább 30, legfeljebb 180 másodperces videót!” – olvasható a pályázat kiírásában.

Segíts megérteni olyan összefüggéseket, jelenségeket, melyekkel másokat is pozitív változásra, cselekvésre ösztönzünk, és amelyekkel közelebb jutunk a klímaválság megoldásához! 

Töltsd fel a kész videót a YouTube-ra, tedd nyilvános videóvá az XPLNpoweredbyEON hashtaggel! A videó feltöltését követően küldd el a YouTube-videó linkjét és a nevedet a következő e-mail-címre: info@tedxdanubiacountdown.hu.

Pamkutya a TEDxDanubia Countdownról
(A videó teljes képernyős módban megtekinthető)
Fotó: Pamkutya/facebook.com

A zsűri olyan videókat fog kiválasztani, amelyek a bonyolultat átláthatóvá és azonnal érthetővé teszik, és felhívják a figyelmet a klímaváltozásra.

Ha a zsűri a te videódat is a legjobbak közé sorolja, akkor tiéd lehet a nyeremények egyike. Az első hely 500 000 Ft, a második 300 000 Ft, a harmadik hely 100 000 Ft.
A legjobb videók akár a TEDxDanubia Countdown színpadán is bemutatkozhatnak 2021 tavaszán.

Kedvcsinálónak íme Anzselika Habpatron videója a témában:

Forrás: Anzselika Habpatron/youtube.com
Neked ajánljuk
Alapítványi támogatással zöldülhettek a gyulai tankerület iskolái Novemberben megnézhetitek, mi történik Magyarország egyetlen lámpafeldolgozójában A képzőművészek is készülnek a sorsdöntő klímacsúcsra Glasgow-ban új pályára kellene állítani a klímavédelmi törekvéseinket Éheznek és pusztulnak a manátuszok Floridában
Tovább a forrásra: tedxdanubiacountdown.hu
Vissza
Hírfolyam