2022. július 2., Ottó
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Álmodd meg te az Európai Hulladékcsökkentési Hét legjobb magyar akciószervezőinek járó díjat!

Az ITM arra hív minden, kreatív ötletekben gazdag, környezettudatos pályázni kívánót, hogy készítse el bármilyen anyagból, bármilyen technikával azt a díjat, amelyet a hazai zsűri majd odaítélhet a magyar hulladékcsökkentési programokat szervezők legjobbjainak.

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét 2009-ben azért indult, hogy nemzetközi szinten népszerűsítse a hulladékgazdálkodás lehetséges alternatíváit. Az immáron évtizedes múltra visszatekintő kezdeményezés célja, hogy Európa legtöbb tagállamában egyszerre kerüljön sor olyan programok, projektek, események, rendezvények, versenyek megrendezésére, amelyek arra hivatottak, hogy felhívják a figyelmet a hulladék csökkentésének szükségességére, lehetőségeire.

Az idei Európai Hulladékcsökkentési Hét magyarországi programszervezői által szervezett rendezvényeket, eseményeket, akciókat a szaktárca által felkért zsűri is díjazni kívánja.

A pályázati felhívás azoknak szól, akik szeretnének részt venni a hazai díjak megálmodásában és elkészítésében, az Európai Hulladékcsökkentési Hét célkitűzésének megfelelően valamilyen feleslegessé vált, kidobásra ítélt dolog, eszköz, tárgy, alkotórész felhasználásával.

Az ITM a díjakat megalkotókat is díjazni szeretné. Ezért arra hívnak fel minden, kreatív ötletekben gazdag, környezettudatos pályázni kívánót, hogy készítse el azt a díjat bármilyen anyagból, bármilyen technikával, amelyet a hazai zsűri majd odaítélhet a magyar hulladékcsökkentési programokat szervezők legjobbjainak.

A pályázat beküldésének határideje: 2020. november 16. (hétfő).
Részletes pályázati kiírás: hulladekcsokkentesihet2020.hu

Neked ajánljuk
Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre Péntek Csaba: A hamburgered ára A zavarba ejtő 4000 éves szikla A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó) Több mint 1500 zsák szemét gyűjt össze a III. Tisza-tavi PET Kupán
Tovább a forrásra: hulladekcsokkentesihet2020.hu
Vissza
Hírfolyam