2021. június 24., Iván
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szemeteljünk JÓL! – grafikai pályázat

Az STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft. pályázatot hirdet hivatásos és amatőr karikaturisták, szatirikus képzőművészek és reklámgrafikusok számára.

A szelektív hulladékgyűjtés népszerű téma a hulladékgazdálkodáson belül. Sokan mondják, hogy igen, csinálják is a mindennapokban, de a szakemberek látják, tapasztaljuk, hogy sajnos nem jól. Nem minden csomagolási hulladék gyűjthető szelektíven, ahogy az sem mindegy, hogy milyen formában tesszük a gyűjtőbe.

A pályázat célja, hogy olyan információs feliratozás kerüljön a szelektív gyűjtőkonténerekre, amelyekből világosan kiderül, hogy a lakosság mit helyezhet el bennük és mit nem.

A legjobban sikerült alkotások valóban meg fognak jelenni az utcákon elhelyezett gyűjtőedények oldalára ragasztva, támogatva ezzel a fenntartható hulladékgazdálkodás céljait.

Neked ajánljuk
Maszkok hatalmas tömegei szennyezik az óceánokat Hogyan nőtt a fejünkre a műanyag? Reményt hozó műalkotások az óceántól eltérített műanyagokból A Vöröskereszt munkatársait látja vendégül a Gyulai Várfürdő Csaknem ötven fokra melegedett a talaj Szibériában
Tovább a forrásra: muosz.hu
Vissza
Hírfolyam