2021. február 25., Géza
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Tekerj a Mátrában! – rajzpályázat

„Szoktál kerékpározni? Voltál mostanában a Mátrában biciklivel? Akkor ez a rajzpályázat neked szól! Rajzold le mátrai kerékpáros élményeidet, és versenyezz a díjakért!”

A MÁTRA BIKER Sport Club rajzpályázatot hirdetett 1–8. osztályosok részére, hogy a segítségükkel mutassák meg mindenkinek, milyen jó dolog a Mátrában tekerni.

A pályázatra általános iskolások és kisgimnazisták 1–8. évfolyamán tanulók alkotásait várják az ország bármely pontjáról.

„Készíts egy rajzot bármilyen technikával arról, milyen élményeket szereztél a Mátrában, kerékpározás közben. Mutasd meg a többieknek, milyen jó dolog két keréken felfedezni a természetet!” – szól a pályázati felhívás.

  • Fődíj: Egy mountain bike (MTB) kerékpár
  • A pályázatok beküldési határideje: 2020. november 25.
  • További információ: www.matrabikersc.hu
Neked ajánljuk
Ismét lehet pályázni az elektromoskerékpár-támogatásra Onine előadás a tyúktartás, a méhlegeltetés és a komposztálás rejtelmeiről Nagyszabású faültetésért kampányol két brazil művész (videóval) Folyamatos fűtés helyett ügyes praktikákkal is melegen tarthatjuk az otthonunkat DNS-adatbank az illegális állatkereskedelem megakadályozására
Tovább a forrásra: csupazold.hu
Vissza
Hírfolyam