2021. június 20., Rafael
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Tekerj a Mátrában! – rajzpályázat

„Szoktál kerékpározni? Voltál mostanában a Mátrában biciklivel? Akkor ez a rajzpályázat neked szól! Rajzold le mátrai kerékpáros élményeidet, és versenyezz a díjakért!”

A MÁTRA BIKER Sport Club rajzpályázatot hirdetett 1–8. osztályosok részére, hogy a segítségükkel mutassák meg mindenkinek, milyen jó dolog a Mátrában tekerni.

A pályázatra általános iskolások és kisgimnazisták 1–8. évfolyamán tanulók alkotásait várják az ország bármely pontjáról.

„Készíts egy rajzot bármilyen technikával arról, milyen élményeket szereztél a Mátrában, kerékpározás közben. Mutasd meg a többieknek, milyen jó dolog két keréken felfedezni a természetet!” – szól a pályázati felhívás.

  • Fődíj: Egy mountain bike (MTB) kerékpár
  • A pályázatok beküldési határideje: 2020. november 25.
  • További információ: www.matrabikersc.hu
Neked ajánljuk
Felelősségteljes és felszabadító képkészítésre hívja a pályázókat az ARC Felelősségteljes és felszabadító képkészítésre hívja a pályázókat az ARC Imádják az elektromos autókat a magyarok Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Tovább a forrásra: csupazold.hu
Vissza
Hírfolyam