2021. június 13., Anett, Antal
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ültess ökokertet az iskola udvarára!

A Zabosfai Ökokert országos pályázatot hirdet, amelyre minden magyarországi általános iskola jelentkezését várják. A nyertes iskolának a Zabosfai Ökokert az iskola udvarán felépít egy igazi ökokertet.

A kert tanít. A kert életre nevel. A kert életeket nevel. Minden gyereknek hasznára válik, ha megismerkedik a növénytermesztés alapjaival, és megtanulja, milyen az, ha maga dolgozhat meg egy-egy érett gyümölcsért, szép virágért. 

Az egy.hu és a Zabosfa közös pályázata azt szeretné lehetővé tenni, hogy minél több gyerek kipróbálhassa magát kiskertészként, az iskola kerítésén belül! 

„Gondoljátok át, miért örülnétek egy iskolakertnek, álmodjátok meg, milyen lenne ez a kert, és terveteket küldjétek el nekünk! Az elbírálásban fontos szempont lesz, hogy mire fordítanátok az elnyerhető összeget, és mi a tervetek a fenntartási idő alatt, illetve azután a kerttel.”

  • Pályázat beküldésének határideje: 2021. 01. 20.
  • Részletes pályázati kiírás: egy.hu
Neked ajánljuk
6 milliárd forintos geotermiapályázat az ITM-től A fenntartható és kreatív jövőről is gondolkodhatnak a MANK Múzeumok éjszakájára szervezett programkavalkádjának résztvevői Tájképből tanúságtétel és mementó A járvány kevésbé élhetővé tette Európa városait Lélegeztetőgép a mosonmagyaróvári mentőknek
Tovább a forrásra: egy.hu
Vissza
Hírfolyam