2021. július 28., Szabolcs
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A dunántúli vízfelhasználók tudatosságra intő rajzait várják

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. az európai uniós forrásból finanszírozott, Vízbázisvédelem és tudatos vízfelhasználás a klímaváltozás korában elnevezésű projekthez kapcsolódóan rajzpályázatot hirdetett a működési területén élő óvodások, általános iskolások, középiskolások és felnőttek számára.

A legötletesebb és legkreatívabb pályamunkák alkotóit értékes nyereményekkel jutalmazzák. A pályázat jelmondata: tudatos vízfelhasználás.

Az elbírálás során a kiíró elsőrendű szempontja lesz, hogy mi a pályázó mondanivalója, illetve milyen módon kapcsolódik az alkotás a megadott jelmondathoz.

A rajzpályázatra készített alkotások 2021. január 14-től március 31-ig tölthetők fel a megadott paraméterek szerint a drv.hu erre a célra kialakított felületére.

Neked ajánljuk
Digitális agrárforradalom Magyarországon Vad Indonézia 1. rész – Pápua elveszett világai (természetfilm-sorozat) A használt ruhákban rejlő mesés lehetőségek bűvöletében Egyre gyakrabban állnak le az atomerőművek szélsőséges időjárási tényezők miatt A klímaváltozás hatásai a hazai gyümölcsökre
Tovább a forrásra: gazdasagportal.hu
Vissza
Hírfolyam