2021. október 28., Simon, Szimonetta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A dunántúli vízfelhasználók tudatosságra intő rajzait várják

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. az európai uniós forrásból finanszírozott, Vízbázisvédelem és tudatos vízfelhasználás a klímaváltozás korában elnevezésű projekthez kapcsolódóan rajzpályázatot hirdetett a működési területén élő óvodások, általános iskolások, középiskolások és felnőttek számára.

A legötletesebb és legkreatívabb pályamunkák alkotóit értékes nyereményekkel jutalmazzák. A pályázat jelmondata: tudatos vízfelhasználás.

Az elbírálás során a kiíró elsőrendű szempontja lesz, hogy mi a pályázó mondanivalója, illetve milyen módon kapcsolódik az alkotás a megadott jelmondathoz.

A rajzpályázatra készített alkotások 2021. január 14-től március 31-ig tölthetők fel a megadott paraméterek szerint a drv.hu erre a célra kialakított felületére.

Neked ajánljuk
Alapítványi támogatással zöldülhettek a gyulai tankerület iskolái Novemberben megnézhetitek, mi történik Magyarország egyetlen lámpafeldolgozójában A képzőművészek is készülnek a sorsdöntő klímacsúcsra Glasgow-ban új pályára kellene állítani a klímavédelmi törekvéseinket Éheznek és pusztulnak a manátuszok Floridában
Tovább a forrásra: gazdasagportal.hu
Vissza
Hírfolyam