2021. április 17., Rudolf
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A dunántúli vízfelhasználók tudatosságra intő rajzait várják

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. az európai uniós forrásból finanszírozott, Vízbázisvédelem és tudatos vízfelhasználás a klímaváltozás korában elnevezésű projekthez kapcsolódóan rajzpályázatot hirdetett a működési területén élő óvodások, általános iskolások, középiskolások és felnőttek számára.

A legötletesebb és legkreatívabb pályamunkák alkotóit értékes nyereményekkel jutalmazzák. A pályázat jelmondata: tudatos vízfelhasználás.

Az elbírálás során a kiíró elsőrendű szempontja lesz, hogy mi a pályázó mondanivalója, illetve milyen módon kapcsolódik az alkotás a megadott jelmondathoz.

A rajzpályázatra készített alkotások 2021. január 14-től március 31-ig tölthetők fel a megadott paraméterek szerint a drv.hu erre a célra kialakított felületére.

Neked ajánljuk
Magyar vállalatok és felsőoktatási intézmények is hozzájárulnak a nyugat-balkáni térség fejlődéséhez Apró darvak hátán szálló fohászok Miért sikertelen a klímaváltozás elleni harc? – Online előadás Az „élő fűnyíró” bölényeken múlhat a spanyol erdők sorsa Közel 300 szervezet vesz részt az ország megtisztításában
Tovább a forrásra: gazdasagportal.hu
Vissza
Hírfolyam