2021. június 23., Zoltán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ösztöndíjpályázat a fenntartható agráriumért

A K&H-csoport a K&H Egészséges Társadalomért Alapítvánnyal közösen ösztöndíjpályázatot hirdetett a magyarországi, agrárképzést folytató egyetemek és főiskolák alap-, mester- és PhD-képzésben részt vevő hallgatói számára.

A K&H-csoport vezető pénzügyi intézetként felelősnek tekinti magát azért a társadalomért és környezetért, amelyben működik. Elkötelezett a hosszú távú, fenntartható fejlődés mellett, így kiemelt figyelmet fordít a fiatalok oktatására, valamint a környezetvédelemre.

2021-ben ezért immár hetedik alkalommal hirdette meg a K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázatot, amelynek célja, hogy anyagi támogatással segítse az agrárágazat fenntartható, hosszú távú fejlődését szem előtt tartó hallgatók tanulmányát, kutatómunkáját.

Az elmúlt hat évben összesen 18 felsőoktatási intézmény 303 tehetséges hallgatója nyújtotta be színvonalas szakmai munkáját, akik közül 45-en kaptak összesen 6,8 millió forint támogatást kutatómunkájuk folytatásához.

Idén a K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázatra a körforgásos gazdaság témában, többek között a természeti erőforrásokkal való felelős bánásmódra, a pazarlás csökkentésére, újbóli felhasználásra, valamint a keletkező hulladék hasznosulására várják a fiatal agrárszakemberek innovatív ötleteit.

Neked ajánljuk
Reményt hozó műalkotások az óceántól eltérített műanyagokból Levendula- és rózsanapokat rendeznek Szegeden az egyetemi füvészkertben Egy fa fájó hiánya is lehet felhívás cselekvésre és alkotásra Áder János: a 21. század legfontosabb kérdése a víz Több mint egy évig vittek ebédet a rászorulóknak Kaposváron
Tovább a forrásra: kh.hu
Vissza
Hírfolyam