2021. június 18., Arnold, Levente
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hegyek hátán, völgyek ölén: Országos vers-, próza- és meseíró pályázat

A Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület országos vers-, próza- és meseíró pályázatot hirdetett a természet jegyében általános és középiskolások részére, melyre a határon túli iskolások írásait is várják.

A témaválasztás szabad, de a pályaműnek valamilyen formában mindenképpen kapcsolatban kell lennie a hegyekkel, völgyekkel, a természetes környezettel. A beérkezett műveket nyolc kategóriában ismert szakemberekből álló zsűri bírálja el. Minden kategória első hat helyezettje értékes jutalomban részesül. A helyezett pályaművek megjelennek az ez alkalomra kiadott könyvben is.

KATEGÓRIÁK

6–9 éves korosztály: vers, mese.
10–14 éves korosztály: vers, próza, mese.
15–19 éves korosztály: vers, próza, mese.

A „Hegyek hátán, völgyek ölén” a pályázat címe, és nem a pályamunkák kötelező címe. Természetesen választható, de az elbírálásnál a zsűri vizsgálja, hogy a cím és a tartalom összhangban legyen.

Neked ajánljuk
Ingyenes startup-dizájntáborra pályázhatnak a középiskolások Imádják az elektromos autókat a magyarok Egy terjedelmes kalauz az apró hangyák izgalmas és hatalmas birodalmába Pár éven belül emberen is tesztelik az öregedést legyőző eljárást Rekordhőséget hozott a június az Egyesült Államokban
Tovább a forrásra: prae.hu
Vissza
Hírfolyam