2021. szeptember 26., Jusztina, Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hegyek hátán, völgyek ölén: Országos vers-, próza- és meseíró pályázat

A Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület országos vers-, próza- és meseíró pályázatot hirdetett a természet jegyében általános és középiskolások részére, melyre a határon túli iskolások írásait is várják.

A témaválasztás szabad, de a pályaműnek valamilyen formában mindenképpen kapcsolatban kell lennie a hegyekkel, völgyekkel, a természetes környezettel. A beérkezett műveket nyolc kategóriában ismert szakemberekből álló zsűri bírálja el. Minden kategória első hat helyezettje értékes jutalomban részesül. A helyezett pályaművek megjelennek az ez alkalomra kiadott könyvben is.

KATEGÓRIÁK

6–9 éves korosztály: vers, mese.
10–14 éves korosztály: vers, próza, mese.
15–19 éves korosztály: vers, próza, mese.

A „Hegyek hátán, völgyek ölén” a pályázat címe, és nem a pályamunkák kötelező címe. Természetesen választható, de az elbírálásnál a zsűri vizsgálja, hogy a cím és a tartalom összhangban legyen.

Neked ajánljuk
Folytatódik az e-biciklis pályázat: ezúttal szeptember 10-ig várják a dokumentumokat Még lehet jelentkezni a kéktúrázás napjára A vadászat és a természet témájában nyílt kiállítás a Ludwig Múzeumban Mutatjuk a 2020-as hazai energiamixet Jeff Bezos az űrig ment, hogy felismerje, mi forog kockán
Tovább a forrásra: prae.hu
Vissza
Hírfolyam