2022. január 17., Antal, Antónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újra itt a „Muzsikál az erdő” gyermekrajzpályázat

A Muzsikál az Erdő Alapítvány 2021-ben is meghirdette óvodásokat és általános iskolásokat megszólító alkotópályázatát. 

„A járványhelyzet próbára tesz mindenkit, a gyermekeket, a pedagógusokat is. A pandémiát követően motiválni szeretnénk a pályázat résztvevőit a normális keretek között zajló élet elindítására. Úgy gondoljuk, ehhez a művészet és az erdő sok lehetőséget kínál” – fogalmaztak a versenykiírásában.

A pályázatra várják minden alkotó kedvű gyermek munkáját, akiknek az alkotásai összhangban vannak a „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat szellemiségével.

„Kedves Gyerekek! Engedjétek szabadon a fantáziátokat! Rajzoljatok, fessetek, mutassátok meg, hogy Ti milyennek látjátok az erdőt. Az elmúlt évben az erdő, a természet teret adott a szabadidő eltöltésének, a sportnak, a családi sétáknak. Ti is sétáltatok, kirándultatok, túráztatok? Mit láttatok, tapasztaltatok? Volt már részetek közösségi élményekben, amelyek az erdőhöz kötődtek? Rajzoljátok, fessétek meg az élményeiteket!”

A „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat fő célja a környezettudatos életmód népszerűsítése, a fenntarthatóságra nevelés az erdő, a művészetek és a zene erejével. A komolyzene, a népzene, a képzőművészetek, a kultúra támogatása, az egészséges életmód népszerűsítése, a helyi természeti, kulturális értékek és az erdő védelme.

  • A pályázat benyújtható: 2021. március 5. – április 30. között
  • Részletes pályázati kiírás: www.muzsikalazerdo.hu
Neked ajánljuk
Figyelem, 20 nappal tovább lehet napelemre pályázni Utazások a földgolyón – A Karib-tenger térség (videó) Belevaló vonatok – Oroszország jégvonatai (videó) Még az Antarktiszra is eljutnak invazív fajok a világ minden tájáról 2022-ben is indul a Közös jövőnk környezetvédelmi verseny
Tovább a forrásra: muzsikalazerdo.hu
Vissza
Hírfolyam