2021. június 19., Gyárfás
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Muzsikál az erdő” – fotópályázat

A „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat idén már 18. alkalommal kerül megrendezésre. A megszokott és megszeretett zenei és kulturális programok keretében a Muzsikál az Erdő Alapítvány idén is fotópályázatot hirdetett, amelyre magyarországi vagy határainkon túl élő magyar amatőr vagy profi fotósok munkáit várják.

A pályázatra a rendezvény szellemiségével összhangban álló, igényes szemlélettel, művészi színvonalon elkészült alkotásokat várnak.

A „Muzsikál az erdő” alapgondolata a természeti környezet és az emberi igények, igényesség összehangolása. Mint fogalmaznak:

„Hosszú távon fenntartható, boldog emberi lét csak a természettel harmóniában képzelhető el. Hitünk szerint ez csak úgy valósulhat meg, ha életünk négy legfontosabb dimenzióját – a társadalmat, a gazdaságot, a környezetet és a kultúrát-művészetet – összehangoljuk.”

A fotópályázat tematikáját tekintve kötetlen, de a kiírók elsősorban olyan fotók beérkezését várják, amelyeket a természet, a táj, az erdő élménye inspirált, bemutatja annak szépségét, értékeit. Nem kizárólagosan természetfotó-pályázatot hirdetünk, de célunk, hogy a pályázattal és az abból készülő kiállítással a természeti tájat, annak élővilágát, az apró részleteket bemutató makrofotókat, illetve az ember és természet összhangját mutassák be.

Az alkotásokat fotóművészekből és az alapítvány szakembereiből álló zsűri bírálja el.

  • A fotók beküldési ideje: 2021. március 15-től 2021. május 14-ig (péntek éjfél!)
  • Részletes pályázati kiírás: www.muzsikalazerdo.hu
Neked ajánljuk
Felelősségteljes és felszabadító képkészítésre hívja a pályázókat az ARC Imádják az elektromos autókat a magyarok A Tisza nevében – Megdöbbentő film a folyó menti hulladékhegyekről (dokumentumfilm) Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Tovább a forrásra: muzsikalazerdo.hu
Vissza
Hírfolyam