2021. október 24., Salamon
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Ember és természet” – Kárpát-medencei fotóverseny felső tagozatos és középiskolás diákok részére

A Gödöllői Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál a nagy sikerrel lezajlott 2015–2020. évi pályázatok után ismét meghirdette az „Ember és Természet” témájú pályázatát a Kárpát-medence felső tagozatos és középiskolás magyar ajkú diákja számára, hogy fotókon keresztül mutassák be a természettel és annak védelmével kapcsolatos gondolataikat, észrevételeiket.

A versenybe olyan fotókat várnak, amelyek a természet szépségét, értékét művészi aspektusból láttatják, érzékeltetik a természettel való kapcsolatunkat. Ebbe beletartozhat a természetfotó, de az olyan alkotás is, ami sokkoló, figyelemfelkeltő és elgondolkodtató.

Nevezni a „Természetfotó”, illetve a „Természet- és környezetvédelem – előtte-utána” szekciókban lehet.

A Természet- és környezetvédelem kategóriában olyan képpárokat keresnek, amelyek személyes élményeket, cselekedeteket mutatnak be a mindennapi életből, hiszen minden a kis lépésekkel kezdődik.

A pályázatra beküldött fotókat szakmai zsűri bírálja el két külön korosztályi kategóriában (10–14 évesek és 15–18 évesek). Az I–II–III. helyezettek értékes díjakat kapnak (20-60 ezer forint).

A zsűrizett és kiállításra, bemutatásra javasolt fotók megtekinthetők lesznek a 2021. évi Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál idején, már hagyományosan a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ falai között, majd 4 további helyszínen az országban.

Neked ajánljuk
Újrahasznosított karácsonyi díszek készítésére buzdít a Játéksziget Újrahasznosított karácsonyi díszek készítésére buzdít a Játéksziget Régi sláger, aktuális üzenet A globális felmelegedés több vesebetegséghez vezethet Kapszulákból származó kávézacc táplálja a pannonhalmi levendulamezőket
Tovább a forrásra: godollofilmfest.com
Vissza
Hírfolyam