2022. augusztus 13., Ipoly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Írj verset a fenntarthatóságról!

A Kultúrpart az Ifjúsági és Gyerekirodalmi Centrummal (IGYIC) és a Magyar Versmondók Egyesületével együttműködésben pályázatot hirdetett 18 év alatti fiataloknak és gyerekeknek.

„Akár egy vers is felhívhatja az emberek figyelmét környezetünk védelmére, hogy együtt vigyázzunk a bolygóra, mert közel és távol ez az egyetlen hely, ahol élhetünk!” – szól a pályázat felhívása.

A vers bármiről szólhat, ami kapcsolatban van a világot uraló, pusztító vagy építő erőkkel, a környezetvédelemmel, az emberekkel, a családdal… 

A beérkezett verseket 6 fős zsűri (csupa ismert irodalmi szakember) értékeli, ők választják ki a korosztályok legjobb költeményeit.

Forrás: Kultúrpart/youtube.com

A nyertes verseket Gryllus Dániel megzenésíti, ezenfelül pedig lesznek tárgynyeremények, játékok és könyvek is, illetve a szervezők élmény nyereménnyel is készülnek.

Neked ajánljuk
Péntek Csaba: A hamburgered ára A zavarba ejtő 4000 éves szikla Egyenletes gitárütemek, emelkedő hőmérséklet Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: csupazold.hu
Vissza
Hírfolyam