2022. május 29., Magdolna
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Keresik az „év divatipari felfedezettjét”

A Magyar Divat & Design Ügynökség  az innováció, a kultúra és a fenntarthatóság témaköreiben keresi a divatvilág feltörtekvő, fiatal tehetségeit.

A Magyar Divat & Design Ügynökség kiemelt figyelmet fordít a kreatívipari szakmunkák, azon belül a textil- és ruházati szakképzés presztízsnövelésére a fiatalabb korosztály körében. Ennek jegyében az MDDÜ szakmai partnerként csatlakozik a Startup Campus InnoGEN Ifjúsági Programhoz, amelynek középpontjában a fiatalok tehetséggondozása, a jövő generációjának inspirálása és kreativitásának fejlesztése áll. 

A közösségépítésen túl az MDDÜ szakmai zsűriként vesz részt az „év felfedezettje” kiválasztásában, valamint az innováció és digitalizáció, a művészet és kultúra, illetve a társadalom és fenntarthatóság témaköreiben kihirdeti az „év divatipari felfedezettjét” is.

A pályázati felhívás keretében azokat a kreatív- és divatipari szakképzésben, nappali tagozaton tanuló fiatalokat jelentkezését várják, akik alkotásaikkal, munkásságukkal, hobbijukkal, tehetségükkel vagy közösségi szerepvállalásukkal újszerűt hoztak létre.  

A zsűri által kiválasztott nyertes nemcsak az Év Divatipari Felfedezettje címben részesül, hanem egy nagy értékű, korszerű technológiával felszerelt, könnyen kezelhető varrógépet is nyer, továbbá meghívást kap a következő Budapest Central European Fashion Weekre, valamint az „év divatipari diáknagyköveteként” Trunk Tamással együtt képviseli a szakmát a presztízsnövelő kampányok során.

  • Nevezési határidő: 2021. június 2.
  • További információ: hfda.hu
Neked ajánljuk
Mi születhet egy jógamatrac és egy kávészsák nászából Kárai Dávid: Ki mint vet A világon elsőként felelős turistákat jutalmaznak speciális programmal egy szigeten Spanyolország korlátozza a légkondicionálást a középületekben Veszélyes invazív növény terjed az országban, a házakat is szétrepeszti
Tovább a forrásra: startuponline.hu
Vissza
Hírfolyam